Rapper-ul Logic lanseaza prima sa carte

Logic (Bobby Hall), cunoscutul rapper si producator american, intrece asteptarile tuturor si incepe anul cum nu se poate mai bine – acesta se pregateste pentru marea lansare a primei sale carti, „SUPERMARKET”, dar si pentru dezvaluirea unor noi surprize muzicale.

Anuntul ce vizeaza lansarea romanului „SUPERMARKET” a fost facut prin intermediul retelelor sociale (Twitter si Instagram) si a luat prin surprindere o lume intreaga. Pe langa multiplele sale talente – cantaret, compozitor si producator, Logic ne face acum o veritabila demonstratie de polivalenta artistica. Primul sau roman, „SUPERMARKET”, este un amestec omogen intre o naratiune fluida, cu insertii de umor intunecat si o viziune unica asupra fatalitatii existentiale.

Chiar daca lansarea cartii i-a ocupat o buna parte din timp, Logic nu da niciun semn ca si-ar neglija cariera muzicala – rapper-ul va lansa curand single-ul „Keanu Reeves”, al carui teaser a strans peste 3,5 milioane de vizualizari in doar 18 ore.

Ca artist, Logic este un fenomen cultural, a carui cariera surprinde in mod fidel tumultul interior al unui tanar ce incearca sa razbata in America. Cel mai cunoscut single al sau, „1-800-273-8255″, intitulat dupa National Suicide Prevention Lifeline, a fost premiat cu 5 discuri de platina. De curand, Billboard a tinut sa consemneze succesul fulminant al lui Logic, care se numara acum printre cei 21 de artisti care au reusit sa aiba simultan cel putin 10 piese in clasamentul Hot 100.

loading...
Odata cu publicarea cartii sale, Bobby Hall (Logic) trage un semnal de alarma asupra problemelor ce distrag atentia tinerilor si asupra importantei unei mentalitati sanatoase.

Despre carte:

Flynn, personajul principal, se simte blocat: depresiv, parasit de iubita, dependent financiar de parinti. Supermarket-ul ar fi trebuit sa il schimbe de tot – o slujba normala si rutina ce o inconjoara. Munca nu este munca in momentul in care te salveaza de tine insuti, dar lucrurile nu par sa stea chiar asa. O singura zi modifica totul, propulsandu-l pe Flynn in mijlocul misterului unei crime si pe cititor in lumea unui thriller psihologic care creeaza dependenta.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro