Senzatia momentului! Carmen de la Salciua „blocheaza” netul

In doar 12 de ore de la lansarea noii sale piese “Paraseste-ma te rog”, Carmen de la Salciua a devenit numarul 1 pe Youtube! Piesa a acumulat pana in prezent peste jumatate de milion de vizualizari in timp real. Este una din cele mai rapide ascensiuni de acest tip a unei piese din repertoriul artistei!

Carmen de la Salciua, revelatia muzicii populare si de petrecere, are motive de bucurie! Cifre impresionante pentru noua ei piesa „Paraseste-ma te rog” in nici doar 24 de ore de cand a fost lansata: peste 640 de mii de vizualizari pe Youtube in doar 21 de ore, a intrat in YouTube Trending Romania in mai putin de 4 ore de la lansare, si a ajuns pe primul loc in doar 12 ore de la lansare. Si performantele piesei nu se opresc aici. Carmen de la Salciua a intrat in YouTube Trending in Franta, Germania, Italia sau Franta. Mai mult decat atat, artista se afla in Trending si cu piesa „Floare cu parfum de dor”, care se afla pe locul 11! WOW!

Carmen de la Salciua „loveste” din nou! Cea mai noua piesa lansata de artista este o colaborare neasteptata cu Susanu, unul dintre cei mai talentati artisti din muzica de petrecere.

„In 12 ore de la lansare LOCUL 1! Multumesc viata pentru tot! Nu pot sa imi gasesc cuvintele si sa va descriu ce poate simti un om cand isi vede munca atat de apreciata, de atatia oameni! Asta rezulta dintr-un vis! Munca, rezultate, satisfactii si cum e o vorba: “Fara munca si sudoare nu ai cum s-ajungi om mare. Va multumesc!”, a scris Carmen de la Salciua pe Facebook.

loading...
La 30 de ani, Carmen de la Salciua a devenit, dupa multi ani de munca, una dintre cele mai de succes cantarete ale momentului din muzica populara si de petrecere, daca aruncam o privire in topul celor mai populare incarcari romanesti de pe Youtube, unde artista face ravagii cu fiecare piesa pe care o lanseaza.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro