„The Motans Grand Concert” – un show unic, cu un concept suprarealist

Show suprarealist, primul concert de anvergura, un adevarat spectacol de lumini si proiectii. Acestea sunt premisele celui mai grandios concert pe care The Motans il pregateste pentru toti fanii, dar si pentru cei care isi doresc sa ia parte la un show unic. Evenimentul „The Motans Grand Concert” care va avea loc pe 31 mai, la Arenele Romane din Bucuresti, va fi unul plin de surprize, emotii si elemente inedite, propunandu-si sa creeze o punte intre arta si societate, intre fantezie si realitate.

Biletele pentru concertul The Motans au fost puse in vanzare si pot fi achizitionate aici.

Din playlist nu vor lipsi piesa de debut „Versus” care a devenit un adevarat fenomen pe piata muzicala, „Inainte Sa Ne Fi Nascut”, „Jackpot” sau „Weekend” ft. Delia, declarata piesa anului 2017, cu peste 25 de milioane de vizualizari pe YouTube. The Motans a reusit de-a lungul timpului sa creeze o conexiune aparte cu publicul, nu doar prin magia muzicii si a versurilor, dar si a imaginilor pe care le impleteste perfect, daruind experiente in care oricine se poate regasi.

Piesa „Versus” a inregistrat, pana in prezent, peste 21 de milioane de vizualizari pe YouTube.

loading...
„Inainte sa ne fi nascut”, piesa cu aproape 11 milioane de vizualizari pe YouTube, a avut o ascensiune rapida, a ocupat locul 1 in topurile radio inca din prima luna, unde a ramas timp de mai multe saptamani la rand.

„My Gorgeous Drama Queens” este primul album The Motans si a fost lansat pe 7 martie 2018. Printre piesele incluse pe album se numara „August”, „Nota de plata”, „Versus”, „Drama Queen”, „Friend Zone”, „1000RPM”, dar si „Weekend”.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro