Vladimir Draghia, antrenor la Exatlon 3.

Vladimir Draghia este surpriza celui de-al treilea sezon Exatlon. Fostul concurent de la Faimosi impreuna cu Giani Kirita, cel care i-a antrenat pe Faimosi sezonul trecut, s-au intors in Republica Dominicana.

Vladimir Draghia este surpriza celui de-al treilea sezon Exatlon. Fostul concurent de la Faimosi impreuna cu Giani Kirita, cel care i-a antrenat pe Faimosi sezonul trecut, s-au intors in Republica Dominicana.
Misiunea lor: aceea de a-i face pe concurenti sa dea tot ce-i mai bun din ei.

Si pentru ca show-ul Exatlon se intinde pe durata mai multor luni de filmare si competitie, Vladimir a refuzat sa mai stea departe de familia lui. Asa ca a venit insotit de sotia lui, Alice Cavaleru si fetita lor.
„Ieri am postat ultimele poze pe care le-am facut inainte sa plecam de acasa, iar azi las aici prima noastra poza in Republica Dominicana. ? Da, am plecat si noi doua cu Vladimir la @exatlonromania . Sunt tare fericita ca a fost posibil pentru ca aici este de vis. Va rog sa nu-mi amintiti cat de frig este in Romania. Abia am uitat si am reusit sa ne intindem putin oasele la soare. Noi avem deja trei vacante ratate (din motive medicale si de munca), asa ca ma bucur tare pentru ca putem sa facem si o vacanta din proiectul asta frumos (cand nu filmeaza Vladimir), dar mai ales ma bucur ca nu mai stam despartiti. ?
loading...
Spun „proiect frumos” nu doar pentru ca Exatlon are un loc special in inima mea, ci si pentru ca mi se pare ca Vladimir este bun in postura de antrenor. Eu am facut cateva antrenamente cu el si va asigur ca de fiecare data m-a facut sa-mi depasesc limite fizice si mentale. ?? Abia astept sa-l vad si eu sambata in actiune si sper sa va uitati si voi. Imi povestise Vladimir multe despre proiectul Exatlon, dar acum, dupa ce am vazut cata munca si cat suflet se investesc in acest proiect (si la televizor nu se vede asta), ma uit cu alti ochi la Exatlon.
Sper sa va uitati si voi cu ochi ingaduitori si curiosi pentru ca sezonul asta are o energie tare misto. ?
Va rog sa nu ma intrebati detalii despre emiusiune si echipe. Ori nu le stiu, ori nu am voie sa le divulg. 🙂

Revenim cu mai multe imagini cu noi doua in culmea fericirii si cu Vladimir fara „salopeta de munca” (sper!)”, a transmis Alice pe contul ei de Instagram.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro