Adelina Pestritu isi pastreaza hainele si gentile pentru Zenaida

Adelina Pestritu are un dressing impresionant, unde gasim doar haine de firma si genti de mii de euro. Cand va creste, Zenaida Maria va fi in culmea fericirii, pentru ca mama ei ii va pastra toate hainele sale. Cu siguranta, fetita Adelinei Pestritu va fi la fel de cocheta precum mama ei.

Fosta prezentatoare TV nu se poate abtine de la cumparaturi si in garderoba ei gasim multe haine de firma si genti care valoreaza mii de euro. Atunci cand ceva ii place, Adelina Pestritu nu se uita la bani si isi cumpara ceea ce isi doreste.

Atunci cand va creste, Zenaida Maria va fi o norocoasa, pentru ca se va bucura de bunurile mamei sale. Adelina Pestritu ne-a spus mai in gluma, mai in serios ca tot ce are pentru ca ii va pastra fetitei sale. Suntem convinsi ca Zenaida Maria va fi la fel de cocheta precum mama ei si se va indragosti de genti, haine si pantofi.
loading...
‘Le pastrez pentru Zeny. Chiar daca hainele nu mai incap, le indesam. Pana o sa se faca Zeny mare sa intre in dressingul meu, moda se va schimba, trendurile vor fi altele, asa ca… din cand in cand obisnuiesc sa fac pachete si sa le dau oamenilor care au nevoie. Am avut un botez la care a trebuit sa mergem si am fost fardata mai strident, iar Zeny se uita asa mai pierduta. Ii place cand ii fac poze, cand ii pun fatuci din alea din Instagram. Zenaida intelege mai multe decat ne imaginam noi’, a declarat Adelina Pestritu.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro