Am aflat cand divorteaza, de fapt, Carmen de la Salciua de Culita Sterp!

Carmen de la Salciua divorteaza, in sfarsit, de Culita Sterp.

Carmen de la Salciua nu a divortat nici pana azi de Culita Sterp, asa cum reporterii au anuntat. Cu toate ca cei doi sunt departiti de multa vreme, au relatii cu alte persoane si au ajuns sa-si faca reprosuri in emisiuni de televiziune, oficial cei doi formeaza in continuare un cuplu.

Divortul dintre Culita Sterp si Carmen de la Salciua a inceput in luna iulie a anului 2018, dupa ce acestia nu au reusit sa se inteleaga in fata unui notar. In noiembrie 2018, Judecatoria Alba Iulia si-a declinat competenta catre Judecatoria Hateg, acolo unde dosarul a intrat pe rol in februarie 2019. Primul termen al procesului de divort, care ar putea sa fie si ultimul, va avea loc abia pe 14 apriile 2019.

Intre timp, Carmen de la Salciua si Culita Sterp au ajuns sa se comporte ca doi oameni divortati. Amandoi si-au prezentat noii parteneri de viata fara sa ia in calcul faptul ca aceste lucruri ar putea fi prezentate ca posibile probe in procesul de divort, in functie de cursul pe care acest proces il va avea in timp.

loading...
Carmen de la Salciua a povestit, cu ceva vreme in urma, ca motivul divortului il reprezinta o infidelitate a lui Culita.

”Intr-o zi, fara ca eu sa improsc pe cineva prin emisiuni… adevarul va iesi la lumina! Da! Am vrut sa divortez! Iar daca cineva in conditiile in care a inselat si in conditiile in care se simte doar o masina de produs… accepta situatia… eu il felicit personal. La emisiunile la care am fost invitata am vorbit si am confirmat doar ceea ce se stia deja… lumea insa a sters cu buretele!

Nu am de gand sa imi cer iertare nmimanui, oameni buni! Situatia prin care trec e si asa grea… nu imi pot sacrifica viata si cariera sa accept sa colaborez cu un om care mi-a adus atatea lacrimi! Voi, din pacate, nu ati stiut asta niciodata! Pentru ca nu am aratat! Am vrut sa fac totul in liniste, am vrut sa am imaginea curata… fiecare problema din timpul casniciei era acoperita de cate o poza cu un status frumos… dar din pacate au cazut mastile”, a declarat Carmen de la Salciua.
De altfel, Carmen de la Salciua este si reclamant in procesul de divort.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro