ANDRA, IN DUET CU FIICA EI DE 3 ANI.

Andra si Catalin Maruta au o fiica foarte talentata! Daca pana de curand doar ei si apropiatii stiau acest secret, cantareata l-a dezvaluit cu o filmare extraordinara in care canta alaturi de Eva. La trei ani si sapte luni, mica lor printesa are un timbru special si o personalitate puternica. Internautii au fost cuceriti de felul duetul copilei cu mama ei.

Andra s-a filmat in timp ce era pe bancheta din spate a masinii impreuna cu cei doi copii pe care ii are cu sotul sau, Catalin Maruta. Ea o tinea in brate pe Eva impreuna cu care a inceput sa cante versurile de la una dintre melodiile lui Mihai Constantinescu, respectiv “Sus in deal”, care se auzea in masina. Desi are o varsta frageda, vocea fiicei Andrei este foarte puternica – esentele tari se tin in sticlute mici, nu-i asa? La un moment dat, celor doua se alatura si David.

Sa cantam ?? Instagram: @evamaruta & @marutadavid”, a notat Andra cand a facut publica inregistrarea pe pagina oficiala de Facebook a fiicei sale.

“Vai, ce voce, ce ton… cata siguranta de pe acum… ce timbru, ce personalitate…. nu am cuvinte… bravoooo, copii frumosi si cu talent de la Dumnezeu!!!!!!!! Sa va traiasca Printul si Printesa!!!!!!!??”, “E clar ca-ti va calca pe urme ??”, “Doamneeee! M-a omorat cu vocea ei. Mai ales «iepuras Coconas»… E minunata! Te mosteneste si va canta sigur! ?” sunt trei dintre cele aproape 6.000 de comentarii stranse la filmarea de mai jos, care a fost postata in urma cu cinci zile.

loading...
Andra, pe numele din buletin, Alexandra Irina, face parte din categoria celor mai iubite si talentate artiste din tara. Fiecare piesa fie ea pop sau R&B pe care o lanseaza ajunge hit intr-un timp scurt. Ea s-a nascut pe 23 august 1986, in Campia Turzii. Vedeta e casatorita cu Catalin Maruta din 23 august 2008 si au doi copii impreuna: David (n.: 16 martie 2011) si Eva Maria Ioana (n.: 23 iulie 2015).

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro