Andra – Supereroi (single nou si videoclip)

Andra lanseaza un nou single in limba romana, o piesa de dragoste care se numeste „Supereroi”. Melodia oferita in dar fanilor in luna iubirii este un indemn de a nu inceta sa credem in puterea infinita a dragostei, dar si despre provocarile prin care trece orice cuplu, indiferent de stadiul in care se afla.

„Supereroi” a fost scrisa de Irina Rimes, care, de altfel, i-a fost si colega Andrei in pozitia de antrenor la emisiunea „Vocea Romaniei”.

Videoclipul piesei „Supereroi” este deja disponibil pe canalul de YouTube al artistei. Clipul a fost filmat intr-un decor spectaculos, in Palatul Ghica Victoria, din Bucuresti. Regizorul Roman Burlaca a gandit productia ca o poveste de dragoste contemporana si, in acelasi timp, atemporala, punand accent pe momentele dificile, desprinse din realitate, care definesc o relatie autentica de dragoste.

Andra apare in clip alaturi de Ilie Dumitrescu Jr., fiul fostului mare fotbalist Ilie Dumitrescu, cunoscut drept „Toto”. Tanarul actor, care s-a remarcat cu rolurile sale din „Un pas in urma serafimilor” si „Hackerville”, este student la actorie in Londra si a zburat de pe o zi pe alta la Bucuresti ca sa filmeze alaturi de Andra.

loading...
„A fost o placere sa lucrez cu Andra, ea si Catalin sunt doi oameni minunati. Melodia este foarte frumoasa, vocea Andrei fiind perfect pusa in valoare. Mesajul transmis e ca trebuie sa ne gasim puterea de a merge mai departe chiar si atunci cand lucrurile intr-o relatie tind sa nu mearga in directia in care trebuie”, a marturisit Toto.

Filmarile au durat o zi si Andra a schimbat trei tinute, dar si mai multe coafuri, care ii pun in valoare feminitatea si senzualitatea.

„Orice relatie are parte de provocari si cu totii suntem, de fapt, Supereroi cand iubim si facem povestea de dragoste sa mearga mai departe, indiferent de greutati. Eu nu cred ca dragostea dureaza trei ani, ci cat o facem noi sa reziste, chiar daca exista momente de neliniste, de suspin, de intrebari, dar si de gust amar. Iubirea ne arunca la pamant, dar tot ea ne ridica”, a declarat Andra.

Cea mai recenta piesa lansata de Andra a fost in luna august a anului trecut, in colaborare cu Descemer Bueno, Enrique Iglesias si El Micha. „Nos Fuimos Lejos” a depasit recordurile de la noi. Melodia a ocupat mult timp locul 1 in trending pe YouTube si a strans peste 43 de milioane de vizualizari in doar cinci luni de la lansare, fiind difuzata si in strainatate: in Anglia, Spania, Italia sau Columbia, dar si in Japonia.

Andra a dovedit in cei 18 ani de cand urca pe scena ca este un artist complex. Numita deseori cea mai buna voce din Romania, dar si o personalitate cu care se identifica diferite categorii de varsta, cantareata pop a reusit sa puna franturi din sufletul sau in cele 14 albume de succes lansate pana acum. Detine numeroase premii pentru vocea si performantele ei, printre care „Cea mai buna solista” si „Cea mai buna voce feminina”, si face parte din cele mai iubite si mai urmarite formate de televiziune de la noi, printre care si „Romanii au talent”. Andra reuseste sa ramana apropiata de fanii ei in Social Media, unde are milioane de urmaritori: peste 3,4 milioane pe Facebook si 1,7 milioane pe Instagram, iar pe YouTube are peste 1,3 milioane de abonati!

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro