Andreea Marin a slabit 20 de kilograme cu o dieta simpla!

La 44 de ani, Zana Surprizelor arata ca la 34, iar asta se datoreaza stilului sau de viata echilibrat. In ultimii trei ani, Andreea Marian a slabit 20 de kilograme cu o dieta la indemana oricui…

Un singur ingredient din dieta Andreei Marin nu este la indemana oricui, iar acela este ambitia, deoarece, indiferent cat de putin restrictiv este un nou stil de viata, acesta impune totusi niste reguli. Iar Andreea a reusit, in ultimii trei ani, sa-si schimbe complet stilul de viata, vedeta fiind acum dependenta de sport si de hrana naturala.

Rezultatul? A slabit 20 de kilograme, are un trup tonificat si mai multa pofta de viata. Cat despre lucrurile la care a renuntat Zana Surprizelor… Andreea admite ca nu i-a fost usor, in special in privinta trezitului de dimineata, insa, dupa cum afirma chiar ea, a meritat cu prisosinta.Cinci mese pe zi, fara prajeli, sosuri, fast food – ma feresc de el ca de ciuma – ultima masa la 7 seara. Carbohidrati, paine, orez, paste fainoase doar pana la ora 14:00. Fructe si legume proaspete in fiecare zi, dar la distanta de mese. Atentie, fructe si legume fara hormoni, fara toxine! Incercati sa alegeti ceea ce vine de a tara si nu e tratat chimic. Doi litri de apa pe zi. Paharul cu apa pe birou a inlocuit covrigeii si alunele. Sare cat mai putina, zahar deloc, e buna si mierea, nu prea des… Gimnastica de dimineata, 6 zile pe saptamana. Eu m-am convins ca nu se moare din asta. Recunosc, m-am zvarcolit destul inainte sa incep. Cel mai greu mi-a fost sa ma trezesc cu o ora mai devreme. Dar am uitat ce a fost mai dificil, pentru ca acum pur si simplu nu inteleg viata fara miscare, fara sport. Trebuie sa recunosc ca am avut momentele mele de cadere, recidivele mele, dar important este cand simti ca scapi controlul sa iti permiti si exceptii, dupa care sa nu uiti sa reechilibrezi balanta.
loading...
Voi avea taria sa ma ridic acum din pat? Voi sari peste ora de aerobic sau ma voi tine de program, asa cum mi-am promis aseara? Cat voi mai rezista sa trec pe langa cofetarie fara sa-ntorc capul spre vitrina? O sa incetez vreodata cu vaicareala? Da, sigur, o sa vina ziua in care o sa spuneti: Sunt un alt om. Si nu doar pentru ca arat mai bine, ci pentru ca m-am impacat cu mine insami’, a marturisit Andreea Marin intr-o postare pe pagina ei personala de Facebook.

Foto: Instagram / sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture