Antonia si Alex Velea planuiesc nunta.

Antonia si Alex Velea, impreuna cu cei doi baieti Dominic si Akim, apar pe coperta de februarie a revistei VIVA!. Cei doi au oferit un interviu exclusiv in care au vorbit despre viata de cuplu si inclusiv despre nunta, atunci cand cantareata va divorta de Vincenzo Castellano. Iata care este adevarul despre controversata despartire.

Numarul de februarie al revistei VIVA! ii are pe coperta pe Antonia, Alex Velea si cei doi baietei ai lor, Dominic si Akim. Parintii au fost de acord sa faca un shooting exclusiv, unul inedit, asa cum nu i-ati mai vazut pana acum, in tabloul complet de familie.

De asemenea, ne-au oferit si un interviu in care au fost abordate mai multe subiecte … delicate si, totodata, controversate. Antonia si Alex Velea se gandesc sa faca nunta, dar, in acte, artista este casatorita cu Vincenzo Castellano. Adevarul despre toata aceasta situatie ni l-a spus chiar Antonia.Sunteti unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz, dar putini sunt cei care cunosc inceputurile povestii voastre de dragoste. Asadar, cum a inceput totul?

Alex: Ne stim din 2009, adica la inceput am fost prieteni cativa ani si o perioada nu cred ca ne-am mai intalnit asa des. Ne-am revazut dupa ce Antonia a divortat. Eu nu eram prea fericit pentru ca si eu eram la sfarsitul unei casnicii, eram tristut. La sfarsitul anului 2012 ne-am tot revazut si ne-am indragostit. Era o perioada in care amandoi aveam nevoie de iubire si am avut noroc ca am fost exact oamenii potriviti care sa ofere genul acela de iubire celuilalt. Si tu iti doreai iubire mare, si eu.

loading...
Antonia: Da. Confirm.

Alex: De poveste.

Situatia voastra familiala a fost un subiect de presa inca de la debutul relatiei voastre. Incet-incet, lucrurile incep sa se limpezeasca… Stiu ca ati reusit sa schimbati numele baietilor in acte. Antonia, ce se intampla cu procesul de divort?

Alex: Suntem pe cale de a schimba numele baietilor, mai este un singur pas pana la treaba asta, dar se va rezolva. Noi credem in bunul mers al lucrurilor si ca toate se vor rezolva in cel mai scurt timp.

Antonia: Mai e putin si se va rezolva.

Voi traiti de la bun inceput ca o familie. Stiu ca nu este o prioritate pentru voi, dar… Alex, ai cerut-o in casatorie pe Antonia?Adica a existat o cerere propriu-zisa, pana acum?

loading...
Nu, nu a existat, cu siguranta ati fi aflat de undeva. Dar stiu cum o s-o cer.

Continuarea aici!

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro