Ariana Grande lanseaza albumul „thank u, next”

Dupa ce a tinut o lume intreaga cu sufletul la gura, superstarul Ariana Grande lanseaza cel de-al cincilea album de studio, „thank u, next”. Daca pana acum Ariana si-a obisnuit fanii cu un nou album la fiecare doi ani (2014, 2016, 2018), de data aceasta artista pare ca este mult mai dedicata muzicii si, la nici 6 luni de la albumul „Sweetener”, ea lanseaza un nou material, „thank u, next”.

„thank u, next” reuneste single-urile de succes – „imagine”, „thank u, next” si „7 rings”, dar si alte noua piese originale, care completeaza in mod magistral povestea noului material. De la piese inovatoare si pline de culoare, precum „bloodline”, pana la cantece emotionante, cu versuri coplesitoare – „ghostin”, noul album semnat Ariana Grande reda un sunet complet nou si prezinta ascultatorilor o noua ipostaza a Arianei.

In completarea lansarii albumului „thank u, next”, Ariana Grande face public si videoclipul piesei „break up with your girlfriend, I’m bored”, un material puternic incarcat motivational, ce ne-o dezvaluie pe Ariana mai puternica si mai convinsa ca niciodata.
loading...
Cel mai recent single lansat de Ariana, „7 rings”, a reusit sa doboare recordul pentru cele mai multe stream-uri pe Spotify, in termen de 24 ore, surclasand piesa „All I Want For Christmas Is You” de la Mariah Carey.
Nu mai incape nicio indoiala ca albumul „thank u, next” se numara printre cele mai mari lansari ale anului 2019.

Tracklist „thank u, next”:
1. imagine
2. needy
3. NASA
4. bloodline
5. fake smile
6. bad idea
7. make up
8. ghostin
9. in my head
10. 7 rings
11. thank u, next
12. break up with your girlfriend, I’m bored

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro