Bianca Dragusanu, peripetii cu autostopul.

Bianca Dragusanu a trecut prin momente grele din prima editie a emisiunii Asia Expres. Imediat ce a dat piept cu greutatile, vedeta s-a trantit pur si simplu pe jos, in plina sosea, si a refuzat sa mai inainteze. Bianca Dragusanu era revoltata ca nimeni nu se oferea sa o ajute, iar oamenii preferau sa se opreasca din drum si sa se holbeze la ea.

Bianca si sora ei, Oana, au trecut cu bine de prima proba din prima editie a emisiunii din acest sezon, dar s-au impotmolit la cea de-a doua incercare. Pentru urmatoarea destinatie de pe harta, fetele aveau nevoie de un mijloc de transport. Foarte multi barbati opreau langa cele doua dar nu le ajutau cu nimic, asa ca blondina a fost de-a dreptul revoltata, arata spynews.ro.

„Daca opresti langa mine, macar sa ma ajuti, nu opresti si te uiti asa, ca boul la mine. Ori ma iei, ori opresti si arunci un covrig. Daca vrei sa te uiti la mine, te uiti pe Instagram, acolo unde se mai uita un milion de persoane” a rabufnit Bianca Dragusanu. Intr-un final, cineva a acceptat sa le ia pe Bianca Dragusanu si pe sora ei intr-o remorca.
loading...

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro