Carmen de la Salciua: ”Nu poti fi fericit atata timp cat scopurile tale sunt marunte si mizerabile”

Carmen de la Salciua a postat pe retelele de socializare un mesaj in care le multumeste oamenilor pentru mesajele pe care le trimit, fie ca o plac fie ca nu.

Carmen de la Salciua sustine ca oamenii traiesc in ”epoca razbunarii” si reactioneaza in acest mod pentru a se apara, fie pentru a beneficia de un anumit lucru. Artista a tinut sa le multumeasca tuturor persoanelor, fie ca o plac, fie ca o ”dusmanesc”.

”Se pare ca traim intr-o epoca a conflictelor. Este ingrijorator si trist ca exista atat de multa adversitate, atata preocupare fata de cearta, de intriga si de razbunare!

Primesc zilnic mesaje de la voi, cei care ma iubiti, ma respectati, ma invidiati, ma urati, ma dusmaniti, etc. Va multumesc pentru toata atentia voastra, va multumesc celor care aveti intentii frumoase iar pe cei carora ii incearca sentimente negative … le doresc Vindecare Usoara! Nimic nu mi se pare mai trist decat sa iti faci un mod de viata din a demola, din a te certa, din a jigni sau de a bifa in fiecare zi cate un cuvant rautacios la adresa unui om pe care il cunosti sau nu! Cei vesnic si febril preocupati de persoanele pe care le jignesc, sunt cei mai nefericiti oameni … ei nu isi gasesc pacea niciodata, nu au bucurii normale, ci doar placerea maladiva de a produce suferinta si disconfort!

loading...
Exista ambitii mai frumoase decat sa fii toxic si sa otravesti lumea cu “uratul“ din tine. Exista si altceva de facut decat sa iti urmaresti obsesiv rivalii, decat sa instigi, sa bagi intriga, sa insulti sau sa blestemi… Exista si fericire … si sentimente mai frumoase … dar astea nu le poti avea atata timp cat te hranesti cu amaraciune, recriminare si trivialitate! Nu poti fi fericit atata timp cat scopurile tale sunt marunte si mizerabile!
Oameni buni, suntem toti carne si oase! Toti simtim, toti iubim, toti suntem predispusi la bine si la rau! Nu suntem animale, ne-am nascut cu o ratiune nu ne putem transa unii pe altii doar pentru ca gandim diferit sau suntem construiti diferit! Mie nu imi faceti “ocara“ ca va pierdeti timpul jignind (cei care o faceati.) Eu inchid ochii, dau muzica tare si imi fac curatenie in viata si in suflet! Sa aveti Viata!”, este mesajul care apare pe retelele de socializare.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro