Cazul dramatic al Anastasiei, fetita bolnava de cancer care l-a impresionat pe Victor Slav!

Victor Slav a fost foarte impresionat de povestea micutei Anastasia.

Anastasia este o minune de 3 anisori care se lupta cu cancerul. Fetita a fost operata, iar medicii din Israel ii dau sanse mari de supravietuire daca va continua tratamentul impotriva cumplitei maladii.

Anastasia are nevoie de 100.000 de euro. Victor Slav a dat share paginii de donatii.

„Anastasia are 3 ani si 3 luni. Cancerul i-a acoperit toata emisfera stanga a creierului, dar ea e puternica si curajoasa. A trecut cu bine printr-o operatie cu riscuri mari si sanse aproape inexistente, iar acum are nevoie URGENTA de contributia ta. Anastasia are sansa sa se vindece – medicii din Israel au confirmat! Va rugam din suflet sa participati cu ORICE suma si sa distribuiti catre prieteni. Chiar daca diagnosticul crunt, cumplit, ne-a cutremurat, dorinta de viata si taria Anastasiei ne arata cata putere sta intr-un om mic si ne dau incredere sa speram. Orice suma conteaza enorm! Iti multumim din suflet!

loading...
Puteti face donatii si in contul deschis in lei RO74BTRL04601201967888XX deschis la Banca Transilvania, pe numele Daniel Hancianu, tatal Anastasiei”, este mesajul disperat de pe pagina de donatii de pe Facebook.

Pagina de donatii de pe Facebook se numeste „TU o poti salva pe Anastasia de Glioblastom, tumoare Ependimom MALIGNA”.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro