De ce si-a amanat Gabriela Cristea nunta? Vedeta a spus tot!

Gabriela Cristea si-a amanat nunta! Vezi de ce a luat aceasta decizie!

Gabriela Cristea are tot ceea ce si-ar putea dori o femeie. Este implinita pe plan profesional, are un sot care o iubeste si o respecta, o fetita minunata si o surioara pentru Victoria Margot, „pe drum” .

Prezentatoarea tv este insarcinata in luna a opta, iar fericirea i se poate citi pe chip in orice moment al zilei. Graviduta a fost prezenta la superpetrecerea aniversara a Adelinei Pestritu unde a facut furori pe ringul de dans.

Graviduta a fost intr-o forma maxima si a aratat ca are un final de sarcina usor. Vedeta a purtat o tinuta provocatoare si a dansat incontinuu cu sotul ei, dar si cu Cristina Siscanu, nasa Victoriei Margot.

Ei bine, lesne de inteles, Gabriela a fost „bombardata” cu intrebari despre sarcina, dar, surpriza, nu au lipsit nici cele despre…nunta. Prezentatoarea tv si sotul ei, Tavi Clonda au facut doar cununia civila in urma cu patru ani, urmand ca petrecerea de nunta sa aiba loc anul trecut. Planurile au fost dejucate insa de sarcina neasteptata a Gabrielei, vedeta spunand ca in acest moment nu se poate gandi decat la copil.

loading...
„Va dati seama ca nunta este, acum, ultima mea grija. Nu mai facem nicio nunta, ne concentram pe sarcina. Oricum ar fi fost un eveniment restrans, nu o petrecere cu fast”, a declarat Gabi Cristea in urma cu ceva timp.

Revenind insa la sarcina, trebuie sa spunem ca vedeta se simte acum excelent si din punct de vedere emotional. In urma cu cateva luni insa, a trecut prin momente delicate. Gabriela a povestit atunci si un episod extrem de amuzant, care a enervat-o insa la culme cand a avut loc.

„Trec de la o stare la alta. In urma cu cateva zile, de dimineata, am avut un mic incident, cand m-am enervat, pur si simplu, degeaba. M-am lovit cu usa si am inceput sa plang si sa ma cert cu ea. Era o chestie minora, dar nu m-am putut abtine. Tavi a venit, m-a luat in brate si a zis „usa rea, pleaca de aici”. Ma trateaza ca pe un copil, pentru ca toanele mele chiar sunt de copil in aceasta perioada”, a spus vedeta.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro