Dorian Popa este Batman, numai in Marea Aventura LEGO

Unul dintre cele mai cunoscute nume din showbiz-ul romanesc, Dorian Popa revine pe marile ecrane, unde ii imprumuta vocea legendarului personaj Batman din „Marea Aventura LEGO® 2″, mult asteptata continuare a animatiei care a dat startul freneziei LEGO®.

Despre intoarcerea in studioul de inregistrari pentru a-i da glas unuia dintre personajele care i-au marcat copilaria, Dorian Popa declara: ,,Batman era unul dintre super eroii mei preferati din copilarie, iar Lego a fost una dintre pasiunile mele cele mai mari de atunci. Imi aduc aminte cum cea mai mare dorinta a mea era ca de fiecare sarbatoare sa primesc un set Lego cadou.

Am emotii de fiecare data cand imi imprumut vocea unui personaj animat, chiar daca nu sunt la prima experienta de acest gen. Pentru ,,Marea Aventura LEGO® 2″ a decurs totul foarte bine. Cum Batman vorbeste mai grav, nu mi-a fost foarte greu sa ajung la tonalitatea vocii lui”.

Animatia „Marea Aventura LEGO® 2″ are premiera pe marile ecrane din 15 februarie, in varianta 3D dublata in limba romana.

loading...
Dupa ce cuvantul „Hatz” a devenit un trademark pentru Dorian Popa, artistul lansand anul trecut o piesa in spiritul celui mai popular salut al sau, care va ramane in istoria online-ului romanesc ca cel mai popular videoclip muzical al anului 2018, conform topului anual, Dorian pregateste un concert-eveniment unic in Romania – Hatz Show. Pe 28 martie, ora 19:00 si va aduce in acelasi loc cele doua ipostaze celebre: cea de entertainer si cea de performer.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro