„El Carrusel Festival” 2019 ii aduce pe J Balvin, Nicky Jam si Ozuna, in Romania

Dupa succesul inregistrat, anul trecut, la prima editie 2018 „El Carrusel Festival”, cu Maluma si Luis Fonsi, iata ca, 2019, a doua editie a festivalului aduce alte nume mari ai muzicii internationale.
Astfel ca, intre 27 – 30 iunie, pe scenele de la Romexpo – Bucuresti, vor concerta J BALVIN, NICKY JAM si OZUNA, primii artisti, deja, confirmati la „El Carrusel Festival”, urmand ca, ulterior, lista artistilor sa mai fie completata cu alte nume sonore.

Si de data aceasta, organizatorii vor amplasa un parc de distractii, dar si zone de foodcourt si relaxare, iar accesul va fi permis, zilnic, incepand cu orele 14.00.

Primele bilete, pentru „El Carrusel”, editia a 2-a, cu titlu Early Bird, vor fi puse spre vanzare astazi, 7 februarie 2019, incepand cu ora 9.00, dupa cum urmeaza:

General Admission 330 lei

Golden Circle 430 lei

Dupa epuizarea contingentului, biletele vor fi disponibile doar la pret intreg:

General Admission 380 lei

Golden Circle 480 lei

VIP Ticket 720 lei

De retinut, faptul ca, biletele puse la vanzare, sunt doar abonamente pentru toate cele 4 zile!

loading...
Jose Alvaro Osorio Balvin, nascut pe 7 iulie 1985 si cunoscut sub numele de scena J Balvin, este un artist columbian de reggaeton.
Balvin s-a nascut in Medellin, cel mai mare oras din Antioquia, unde, de la o varsta frageda, a inceput sa fie interesat de rap, dance, champeta si bachata. Cantaretul a atins culmile succesului cu celebra piesa „Tranquila”, iar, in prezent, este unul dintre cei mai bine vanduti artisti peste hotare din America Latina. In 2015, a intrat in Cartea Recordurilor, pentru cea mai mare perioada de No 1, in top Billboard Hot Latin Songs, cu piesa „Ginza”. Totodata, a fost si primul artist de muzica latino care a obtinut discul de diamant, pentru vanzari record cu piesele „6 AM” si „Ay Vamos”. In 2017, J Balvin dadea lovitura cu alta piesa, „Mi gente” feat Willy William, care a atins, intr-un timp foarte scurt, 1 miliard de vizualizari, dar si cu remixul cantat chiar de Beyonce. La un an mai tarziu, a colaborat cu Nicky Jam, pentru single-ul „X”, dar si cu Jeon si Anita – „Machika”.

Nicky Jam este unul dintre cei mai de referinta artisti de muzica raggaeton ai lumii, cu colaborari precum Daddy Yankee, Enrique Iglesias, J Balvin, Bad Bunny, Steve Aoki sau Ozuna, dar si castigator al premiului Grammy, in 2015, pentru cea mai buna performanta urbana. In 2018, a fost invitat sa cante la Cupa Mondiala la Fotbal, alaturi de prietenul sau, megastarul de la Hollywood, Will Smith.

Ozuna este un cantautor de muzica raggaeton, cunoscut, cel mai mult, publicului roman, pentru hit-ul „Taki Taki”, single care este no 1 pe radiourile din Romania, cu peste 1 miliard de vizualizari pe Youtube. Lansat la sfarsit de 2018, a debutat ca No 1, in clasamentul Hot Latin Song, unde si-a mentinut pozitia fruntasa timp de 3 saptamani, iar, in prezent, se afla pe primele locuri in top Billboard.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro