Fanii au certat-o pentru ca nu s-a machiat. Ce le-a raspuns Adela Popescu

UPDATE. Dupa ce a publicat imaginea de mai jos, Adela Popescu a fost surprinsa de numarul comentariilor care ii criticau infatisarea. Mai multe persoane i-au reprosat pe Facebook ca nu s-a machiat inainte de a-si face poza.

‘Mai ingrijeste-te si tu ca parca ai 90 de ani’, i-a scris unul din fani. Si, din pacate, nu a fost singurul.

Replica Adelei nu a intarziat sa apara, iar cuvintele ei au fost perfect alese pentru a inchide gura rautaciosilor: ‘Dragile mele, fotografia aceasta nu a fost facuta pentru a fi postata. Pur si simplu Radu a surprins un moment de dragoste intre mine si copilul meu. Imi pare rau ca dincolo de emotia pe care eu si Radu o simtim astazi, unii dintre voi ati fost atenti la lipsa fondului de ten. Imi pare rau ca nu aveam ochii deschisi. Poate ati fi vazut cata fericire se gaseste acolo…’
loading...
Adela Popescu are, astazi, un motiv in plus de bucurie. Baietelul ei, Alexandru, implineste o luna de zile, iar artista este foarte fericita si traieste la maxim aceste clipe minunate alaturi de bebelusul ei.

Alexandrul, baietelul Adelei Popescu si al lui Radu Valcan, implineste astazi o luna de la nastere. Vedeta a tinut sa marcheze momentul si a postat o imagine foarte frumoasa si emotionanta in care apare, asa cum fanii si prieteni virtuali nu au mai vazut-o niciodata. Complet nemachiata si cu bebelusul dormind pe pieptul ei.


sursa: baby.unica.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro