Fiica lui Florin Salam s-a tinut de cuvant si a slabit inainte de botezul baietelului

Betty Stoian si Catalin Visanescu se pregatesc de botezul micutului Matthias, ce va avea loc pe 9 martie. Imediat dupa ce a nascut, artista a declarat ca este hotarata sa arate perfect in ziua cea mare si ca va face tot ce poate sa scape de kilogramele acumulate pe perioada sarcinii.

Si a reusit, iar dovada sta in cele mai recente imagini publicate pe contul de socializare. Betty Stoian a postat o fotografie cu ea, iar fanii au remarcat imediat o schimbare. „Ai slabit mult”, „Ai reusit. Bravo”, „Esti superba. Felicitari!”, sunt cateva dintre comentariile lasate de fani pe contul de socializare.

„La botez vor fi prieteni, cunostinte. Bunicul (Florin Salam, n.r.) intotdeauna se implica, mai ales ca atunci cand am nevoie de el, este tot timpul in picioare. Nu a fost niciodata problema sa il sun si sa nu fie langa mine. El (Florin Salam, n.r.) nu este in tara, are concerte pe afara si il asteptam si pe el. Inainte de a ma reapuca de muzica, vreau sa fac o mica-mare schimbare. Vreau sa cant doar ce simt eu si ce vor cei de acasa, cei care ma plac si sa fiu mult mai organizata. Sa dau totul! La botez vreau sa ma distrez. Tatal meu cred ca va canta”, a spus Betty Stoian recent.
loading...

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro