Halsey a depasit 1 miliard de ascultari pe platformele digitale cu hitul „Without Me”

Single-ul emotionant „Without Me” al lui Halsey atinge inimile de pretutindeni si a depasit 1 miliard de ascultari pe platformele digitale, la nivel global!

Versurile piesei „Without Me” au ridicat de la bun inceput semne de intrebare, fanii inghesuindu-se sa presupuna ca piesa vorbeste despre relatia lui Halsey cu rapper-ul G-Eazy. Relatia celor doi a inceput in 2017 si inca din primele luni a intrat in vizorul publicului, cei doi despartindu-se si impacandu-se de mai multe ori in decursului unui an.

Intr-un interviu, Halsey a povestit ca a trecut prin momente intense de tristete in timpul inregistrarilor si nu se putea opri din plans. Insa, in final, piesa „Without Me” i-a luat artistei de pe suflet durerea din urma relatiei esuate si i-a oferit incredere si putere.

5 lucruri pe care nu le stiai despre piesa „Without Me”:

Intr-un interviu, Halsey a declarat ca piesa nu va fi inclusa pe niciun album, va ramane de sine statatoare. Nota personala a piesei nu este intamplatoare. „Without Me” este prima piesa pe care Halsey a scris-o ca Ashley (numele sau adevarat), fara sa se mai ascunda in spatele unor concepte, cum a procedat pentru albumele sale precedente, „BADLANDS” si „hopeless fountain kingdom”.

loading...
In luna ianuarie a acestui an, piesa a ajuns no.1 in topul Billboard Hot 100, devenind prima piesa a lui Halsey care cucereste topul Hot 100.

Pe 9 ianuarie Halsey a lansat si varianta remix a piesei, alaturi de rapperul Juice WRLD.

Piesa contine un pasaj in care versurile sunt preluate din melodia lui Justin Timberlake, „Cry Me A River” (piesa care vorbeste despre despartirea lui Justin de Britney Spears).
„You don’t have to say, what you did
I already know, I found out from him”

Intr-un interviu, Halsey a recunoscut ca piesa „Without Me” vorbeste despre greseala pe care a facut-o in relatia sa amoroasa. Pentru prima data ea a pus nevoile celuilalt mai presus de ale sale, sfarsind singura si ranita.

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro