Irina Rimes – Dans (single nou)

Irina Rimes, una dintre cele mai talentate artiste din Romania, a lansat cea de-a doua piesa de pe noul album, „Cosmos”.

„Dans” este o coproductie Quantum Music si Global Records. Piesa urmeaza stilul inconfundabil al artistei. Asa cum si-a obisnuit publicul, Irina Rimes isi pune sufletul pe hartie si transmite mesaje puternice prin intemediul muzicii sale, fapt ce il regasim si in „Dans”.

„Dans” a fost piesa mea preferata de cand a aparut si pana acum. Am facut-o intr-o joaca impreuna cu Alex Cotoi. Astazi se implineste un an de cand s-a nascut si, ca o coincidenta, in momentul in care scriu acest comunicat, compun pentru a doua oara in studioul in care am compus aceasta piesa, acum un an de zile. E speciala pentru mine din motive profesional-personale, dar nu neaparat datorita mesajului, ci a valorii pe care o are in contextul frumoasei si fructuoasei prietenii cu producatorul meu de suflet, Alex Cotoi”, a declarat artista.

Videoclipul piesei „Dans” a fost realizat de MOPI Studio si NGM Creative. Clipul este o animatie ce subliniaza starea personala in care te retragi in propria minte si iti construiesti lumea ta. In acest videoclip este prezentat un personaj fara identitate ce se afla singur intr-o lume imaginara in care se regaseste. Desi piesa se refera la un dans in doi, in videoclip este un singur personaj ce se lasa dus de val si se exprima exact asa cum este el, stie ca nimeni nu il vede pentru ca este singur in lumea lui si danseaza cu el insusi in reflexiile oglinzilor din oras.

loading...
Irina Rimes a lansat cartea-album „COSMOS” in cadrul unui spectacol muzical intim unde, prin intermediul pieselor, artista si-a condus invitatii intr-un alt cosmos, in cosmosul ei. „COSMOS” reprezinta o poveste inspirata din trairile, sentimentele si emotiile Irinei, exprimate atat prin intermediul pieselor ce se regasesc pe album, cat si prin intermediul poeziilor din cartea albumului.

Irina Rimes ne-a cucerit cu single-ul „Visele”, apoi cu trilogia muzicala „Iubiri Secrete”, cu primul material discografic, „Despre el”, cat si cu cel mai recent album, „Cosmos”. O voce de neuitat si un artist complet, Irina Rimes scrie versuri, compune si colaboreaza cu multe dintre vedetele din muzica romaneasca. Hit-urile lansate de INNA, „Cum ar fi”; Raluka, „Ieri Erai”; Antonia, „Dor de tine”; Alina Eremia, „Poarta-ma” sau Andra, „Sunt puternica” poarta semnatura Irinei Rimes.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro