IUBITA LUI SPEAK E INSARCINATA?!

Speak se declara un om implinit, din toate punctele de vedere, insa, cu toate astea, spune ca vrea sa respecte ”legea fireasca a lucrurilor” si mai intai sa se casatoreasca si dupa aceea sa se gandeasca la mostenitori. Din cate se pare lucrurile nu stau chiar asa cum si-a propus cantaretul si asta pentru ca ultima aparitie a ”Libelulei” pare sa anunte venirea berzei imagini de-a dreptul savuroase care ridica mari semne de intrebare.

Zilele trecute , i-a surprins Speak si ”Libelula” la unul dintre evenimentele mondene ce au avut loc in Capitala, ”OK! Golden Night 2019”.

Imbracata elegant – cu o rochie verde inchis, lunga pana in pamant, cu decolteu adanc si umeri decupati – ”Libelula” lui Speak, pe numele real Stefania, a avut o aparitie de-a dreptul uluitoare ce ridica mari semne de intrebare. Mai exact, burtica senzualei dansatoare era proeminenta si asemanatoare cu cea de graviduta, fapt ce ne-a dus cu gandul ca Speak si Stefania se pregatesc pentru venirea berzei…. Oare se pregatesc cei doi pentru cel mai important rol din viata lor?
loading...
„Oricat de realizat esti, intotdeauna mai ai nevoie de cate ceva sau mai vrei si altceva. Eu am tot ce-mi trebuie, casa, masina, nu mor de foame. Am iubita, familie sanatoasa. Voi urma si eu legea fireasca a lucrurilor. La un moment dat se va intampla si ma voi casatori. Imi doresc doi copii”. a declarat artistul, in urma cu ceva timp.
Speak si Stefania formeaza un cuplu dupa ce au colaborat la un clip video, intitulat „Libelula”, el in calitate de cantaret, iar ea in calitate de dansatoare. Cei doi au inceput sa petreaca tot mai mult timp impreuna si au ajuns sa se indragosteasca unul de celalalt. Speak a indrumat-o pe iubita lui si catre o cariera de cantareata, in afara de cea de dansatoare.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro