Iubita lui Victor Slav, mesaj emotionant de Ziua Indragostitilor.

Victor Slav si Raluca traiesc o frumoasa poveste de dragoste de cateva luni, iar cei doi nu se mai feresc de ochii curiosilor. De ziua indragostitilor, brunet a postat pe contul de socializare un mesaj, in care le explica tuturor ce inseamna iubirea pentru ea.

„Ar fi trist sa fie nevoie de o zi anume in care sa va manifestati iubirea fata de omul iubit…Sa te stii iubit si sa iubesti este o virtute ce trebuie practicata in fiecare clipa a vietii…

Iubirea nu poate sa dureze o zi…Fiecare zi e o sarbatoare a cresterii in iubire…iubirea este o taina, nu e despre baloane in forma de inimioare si cadouri etalate pe social media…iubirea pura si reala nu se striga „in gura mare”, se poarta in suflet si se traieste pur si simplu…Cand iubesti, nu iubesti „pentru ca” iubesti „orice ar fi”.
loading...
Iubiti-va, nu doar sarbatoriti!”, a scris Raluca, pe Facebook. Raluca Silea, noua iubita a prezentatorului de televiziune Victor Slav, lucreaza la o casa de productie si este in permanenta legatura cu mai multi artisti celebri din Romania. In trecut, focoasa bruneta, absolventa a Facultatii de Stiinte Politice, a lucrat la o companie cunoscuta care comercializeaza produse din tutun.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro