Iubita lui Victor Slav vorbeste despre relatia cu prezentatorul tv! Cuvintele ei sunt emotionante!

Iubita lui Victor Slav vorbeste despre relatia cu prezentatorul tv! Cuvintele ei sunt emotionante!

Bomba iernii este, clar, vestea ca Victor Slav are o iubita! Iar de data aceasta este pe bune, o relatie asumata, recunoscuta de Victor, in urma cu aproape doua luni.
Deci, din pacate, domnisoarelor, cel mai ravnit burlac din Romania nu mai este singur, ci traieste o poveste de dragoste frumoasa si discreta de cateva luni.

Cine este fermecatoarea tanara care i-a furat inima „vulturului” Slav, intrebati?

Offf, dragile noastre, rar iti este dat sa vezi asa o…superbitate… Este senzuala, cu patratele pe abdomen, par lung si des, ochi albastri si o atitudine de „femme fatale” demna de filmele lui James Bond.

loading...
Iubita lui Victor Slav, declaratie incredibila de Ziua Indragostitilor! „Se poarta in suflet si se traieste pur si simplu”
In zadar am cautat un cusur la faptura asta… N-am gasit nimic. Nici nu e de mirare ca l-a vrajit pe prezentatorul tv. Superba Raluca are cu ce…

Trebuie sa remarcam insa ca nu doar calitatile fizice ale iubitei lui Victor sunt de laudat. Se pare ca tanara Raluca este altruista, generoasa si o romantica incurabila, trasaturi care il definesc si pe prezentatorul emisiunii „Vulturii de Noapte”. In urma cu putin timp, bruneta a scris pe insta story un mesaj emotionant despre povestea ei de dragoste.

„Dragostea nu te epuizeaza, nu te face sa te simti stresat sau neapreciat. Dragostea este libertate, este naturalete si o eliberare de tot ce inseamna rutina si monotonie. Dragostea adevarata nu te lasa secatuit de putere sau in depresie. Dragostea vindeca, dragostea iti este prietena, dragostea te protejeaza. Sa iubesti nu este usor, este o provocare, dar cand iti da o stare de bine, e o comoara. Dragostea adevarata nu te distruge, te dezvolta si scoate la iveala ce este mai bun in tine”, a scris Raluca.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro