Iubiti in viata reala, Smiley si Gina Pistol joaca in „Oh, Ramona”.

Smiley si Gina Pistol fac parte din distributia filmului “Oh, Ramona”, care intra in cinematografe fix de Ziua Indragostitilor. Iubiti in viata reala, cei doi au roluri mici in pelicula si nici o scena impreuna, dupa cum ne-a marturisit artistul.

Smiley a mai bifat o experienta cinematografica, de aceasta data in rol de politist. „A fost foarte greu, pentru ca a fost o filmare foarte de dimineata, eu sunt matinal, dar a fost la 4 dimineata, si la Brasov, adica nu am mai dormit in noaptea aceea. Frigut. Glumesc, nu a fost chiar atat de greu, pentru ca eu oricum apar foarte putin, adica trebuie sa fiti foarte atenti sa vedeti filmul, ca daca clipiti, s-ar putea sa ma ratati”, ne-a declarat prezentatorul emisiunii „Romanii au talent”, de la PRO TV.

Initial, scena in care apare el a fost mai lunga, dar s-a taiat la montaj, intrucat filmul a trebuit sa aiba o anumita lungime si altele au avut prioritate. Insa nu l-a deranjat. „Eu ma bucur foarte tare de fiecare data cand sunt invitat, ca sunt politist, ca sunt pepenar, ma bucur, mi se pare funny. In general, eu ma ghidez dupa treaba asta: daca imi face placere sa fac ceva sau ma distreaza ceva, merita facut. Am facut si un film intreg cu „Simplu”, mie imi plac filmele, in general, sunt pasionat de filme, daca exista ocazii de genul acesta, de ce nu?”, a adaugat el.
loading...
Desi din distributie a facut parte si Gina Pisol, partenera lui in viata reala, pe marele ecran il vom vedea alaturi de o colega de breasla. Cu Feli joc in film, suntem amandoi politisti. Eu si Gina nu aparem in aceeasi scena. Nu avem legatura unul cu altul in film. Ea are o scena filmata in alta zi, in alta perioada de timp’, a mai spus, pentru Libertatea, Smiley.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro