IULIA VANTUR LA UN EVENIMENT CU STAIF

Iulia Vantur a avut o aparitie de senzatie pe covorul rosu intins cu ocazia galei din acest an de la Mirchi Music Awards! Frumoasa romanca a imbracat o rochie transparenta neagra si a primit multe complimente pentru alegerea facuta. Unul dintre fani i-a atras insa atentia in legatura cu tinuta sa.

In varsta de 38 de ani, Iulia Vantur s-a numarat printre vedetele care au onorat invitatia la Mirchi Music Awards. Pentru un asemenea eveniment cu staif, romanca noastra a ales o tinuta pe masura… chiar daca conationalii iubitului ei sunt mai conservatori. Astfel, vedeta si-a facut aparitia pe covorul rosu intr-o rochie neagra eleganta, care era transparenta in partea de sus, iar in cea de jos avea pene aplicate pe material – creand un efect frumos atunci cand cand ea pasea sau se invartea. Ea a facut publice mai multe imagini de la gala extraordinara, iar in dreptul lor a scris mesajul: “Mirchi Music Awards a fost o noapte care merita sa mi-o amintesc. Cea mai buna muzica, oameni pasionati si multa distractie. Fiti pregatiti, va fi in curand si la TV. (…). #awards #music #song #harjai #song #fun #enjoy”.

Unul dintre fanii de peste hotare a intrebat-o pe vedeta daca va deveni sotia lui Salman Khan: “@vanturiulia will you marry with Salman Khan (n.r.: Iulia Vantur, te vei casatori cu Salman Khan)”, insa, deocamdata, romanca nu i-a oferit un raspuns.

Printre numeroasele complimente, Iulia Vantur a fost sfatuita sa nu se mai imbrace in negru, pentru ca e inca tanara. “Le da lectii de eleganta indienilor ????”, “Frumoasa rochia, dar renunta la negru, nu este pentru o femeie tanara si frumoasa”, “Esti o splendoare, Iulia!”, “Felicitari pentru aparitie, pentru ca esti o aparitie! Si felicitari pentru interviul care a pus presa pe jar… si cred ca si pe altcineva, bravo, este timpul sa iei taurul de coarne. (…). Esti minunata, indiferent de situatie, o sa treci peste tot”, “Frumoasa rochia, dar renunta la negru, nu este pentru o femeie tanara si frumoasa” sunt cinci dintre mesajele primite de romanca de la fanii sai.

loading...
Sufletul pereche si l-a gasit la mii de kilometri departare de tara natala. Povestea de iubire pe care o are cu starul Salman Khan a facut-o sa se concentreze mai mult pe cariera muzicala, iar in India, Iulia Vantur a facut furori cu vocea sa. Pe langa muzica, vedeta, care s-a mutat din Romania in 2012, se ocupa si de cinematografie. Ori de cate ori are timp, ea revine in Romania, unde sunt parintii si prietenii ei.

Iulia Vantur s-a nascut pe 24 iulie 1980 in Iasi. Ea a fost prezentatoare de televiziune, actrita si model. Iubitul ei, pe numele din buletin Abdul Rashid Salim Salman Khan, a venit pe lume pe 27 decembrie 1965 in Indore, India. El este actor, producator si cantaret. Celebrul star de la Bollywood are patru frati, care sunt si ei prezenti in lumea filmului: Arbaaz Khan, Arpita Khan, Sohail Khan, Alvira Khan Agnihotri.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro