LIDIA BUBLE SI RAZVAN SIMION, LA PRIMA INCERCARE

Lidia Buble si Razvan Simion au devenit parinti spirituali, la sfarsitul weekend-ului trecut Emotiile i-au coplesit pe cei doi, iar cantareata a facut primele declaratii dupa crestinarea copilului.

Lidia Buble a vorbit despre sentimentul imens de bucurie pe care l-a trait in timpul slujbei de botez. Artista a marturisit ca la un moment dat a fost geloasa pe iubitul ei, atunci cand a tinut fetita in brate. „Lui Razvan ii plac foarte mult copiii, se si pricepe. As fi vrut sa o tin eu in brate, am fost geloasa, dar am intels ca trebuie sa o tina el. E o printesa si i-am luat o rochita de printesa. Urmeaza sa sarbatorim acest eveniment minunat. Am fost coplesita de emotii, mi-a placut mult”, a spus Lidia Buble la Antena Stars.

Lidia Buble si Razvan Simion s-au casatorit in secret. Cei doi au ales sa isi uneasca destinele dupa o relatie de patru ani, pe plaja. Vedeta a postat o imagine pe pagina sa de Instagram, de la ceremonie, iar mesajele de felicitare au inceput sa curga. Totodata, au fost alimentate si zvonurile conform carora Lidia este insarcinata, acesta fiind si motivul real al vitezei cu care ea si Razvan au decis ca e cazul sa isi puna… pirostriile.
loading...
„Casa de piatra, asteptam si un bublisor mic!!! Va doresc multa fericire!!!/ Casa de piatra, iubire, intelegere si multi copii! Dumnezeu sa va binecuvanteze!/ Ati facut nunta in Maldive .. secreta?/ O familie frumoasa!/ Te admir mult! Multe binecuvantari, iubire si fericire!/ Nu creeeed!!! Felicitari! Sa va iubiti si sa va respectati forever!!! Sunteti doi frumosi!!!!” au fost cateva dintre mesajele transmise de fanii lor.
Lidia Buble a inceput anul cu doua vacante. Cantareata se afla momentan in Portugalia, alaturi de Razvan Simion, urmand ca in curand sa plece in Maldive, unul dintre locurile ei preferate. Lidia nu merge insa cu Razvan in Maldive – acesta fiind nevoit sa se intoarca la job – ci alaturi de doua dintre surorile ei si cateva prietene. In fotografia pe care a postat-o din Portugalia, Lidia Buble – stransa in brate de Razvan – isi acopera cu o poseta burtica, parca dorind sa ascunda – cel putin deocamdata – primele semne ale sarcinii

sursa: cancna.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro