Loredana Chivu si-a tras bolid de 100.000 de euro si a explicat de unde are banii

Loredana Chivu este, cu siguranta, una dintre cele mai iubite blondine din showbiz-ul romanesc, iar succesul ei la barbati este indiscutabil, bine alimentat si de aparitiile incendiare pe care le are diva.

De curand, Loredana Chivu a aparut pe conturile ei de socializare cu o noua masina. Un bolid german, din gama de lux, care costa, la prima estimare, undeva in jurul a 100.000 de euro.

Normal, imediat cum si-a prezentat noua achizitie, Loredana Chivu a primit, pe langa felicitarile de rigoare, si o multime de intrebari de la fanii ei care, cu siguranta, o si invidiaza pentru averea pe care o are deja. Mai exact, unul dintre cei care o urmaresc pe conturile ei de socializare, si o serie de intrebari care erau menite sa o puna inmtr-o situatie fara iesire. ”Loredana, tu cu ce te ocupi? As vrea un rasouns sincer”, a fost intrebarea pusa de un fan, incercand, probabil, sa demonstreze ceva. Doar ca Loredana Chivu i-a dat un raspuns care, cu siguranta, l-a lasat fara cuvinte pe indiscretul comentator. ”Model! In weekend-uri meg in diverse cluburi, la evenimente, ca invitat special, dansatoare, am o afacere si cam atat. Esti de la ANAF?”, a fost raspunsul Loredanei Chivu. Si, din ceea ce arata pe conturile ei de socializare, Loredana Chivu este, cu siguranta, platita regeste ca dansatoare sau ca invitata speciala, iar afacerea ei probabil merge cu ”motoarele turate la maximum”…
loading...
Loredana Chivu a fost ridicata toamna trecuta, de catre DIICOT si luata la intrebari ore intregi, fiind anchetata intr-un dosar cu carduri clonate. Blondina a parasit sediul, plansa si debusolata, iar acum refuza sa vorbeasca despre motivele pentru care a fost retinuta. „Nu vorbesc despre nimic, nu am voie sa vorbesc cu nimeni. Cei de la politie nu ma lasa, chiar nu vreau sa comentez ca imi fac rau singura. Momentan nu pot pentru ca sunt in ancheta”, a declarat Loredana Chivu la acea vreme.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro