Manuel Riva, Alexandra Stan si Inna nominalizati la premiile Clubbing TV!

Manuel Riva, Alexandra Stan si Inna nominalizati la premiile Clubbing TV!

Manuel Riva, Alexandra Stan si Inna se numara printre artistii nominalizati la prima editie a premiilor Clubbing TV, unde fanii decid castigatorul.

Dupa ce „Miami” a ajuns in topurile Billboard Dance in 2018, Manuel Riva si Alexandra Stan au fost nominalizati la Best Going Deep Music Video Award din cadrul premiilor Clubbing TV, o categorie care celebreaza piesele ce se afla intre zona de mainstream si underground din deep house. Printre artistii nominalizati se numara Black Coffee & David Guetta („Drive”), Jack Back („It Happens Sometimes”) si Ame & Matthew Herbert („The Line”).

De asemenea, printre artistii nominalizati se afla si Inna, clipul de la „Me Gusta” fiind propus pentru Best Hits Music Video Award, alaturi de piese precum „Cola” (Camelphat & Elderbrook), „People Say” (Don Diablo) si „Breathe” (Feder).

loading...
Castigatorii vor fi alesi de catre public, votarea fiind deschisa pana pe 24 Februarie. Castigatorii vor fi anuntati in cadrul unui program special ce va fi difuzat pe 23 Martie in peste 50 de tari.
Clubbing TV este un post de televiziune lansat in 2009, dedicat muzicii electronice. De-a lungul timpului, Clubbing TV a ajuns partenerul oficial a celor mai importante evenimente Dance din lume precum Amsterdam Dance Event, Tomorrowland si Exit Festival.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro