MOMENTE CUMPLITE PENTRU ANTONIA INTR-O CAMERA DE HOTEL DIN IASI.

Antonia a avut parte de momente cumplite, zilele trecute, cand urma sa concerteze intr-un club din Iasi. Reprezentantii clubului din centrul orasului i-au anuntat pe invitati ca spectacolul se va amana, deorece artista a acuzat stari de rau si a fost nevoie de interventia medicilor de pe ambulanta.

„I s-a facut rau artistei si din acest motiv nu a mai avut loc evenimentul. Ea a venit in Iasi, dar i s-a facut rau cu cateva ore inainte, atunci cand se afla la hotel. Invitatii au fost informati despre acest lucru, iar concertul va fi reprogramat la o data ulterioara. Invitatii au primit niste bratari pe care le pot folosi atunci„, a spus unul dintre patronii clubului din Iasi.

Se pare ca Antonia a intampinat o problema medicala, in timp ce se afla la un hotel din centrul orasului. Aceasta a avut nevoie de ingrijiri medicale si a fost nevoita sa anuleze concertul programat pentru vineri noaptea.
loading...
Artista a postat si pe pagina ei faptul ca s-a simtit rau inaintea evenimentului de la Iasi si ca va reveni in capitala Moldovei. „Dragii mei, imi cer scuze ca nu am putut sustine concertul de vineri seara, de la Fratelli Iasi, insa starea de sanatate nu mi-a permis sa urc pe scena si am avut nevoie de ingrijiri medicale. Acum sunt bine, totul este in regula. Ne vedem in curand, voi anunta noua data a concertului„, a scris Antonia pe pagina ei de facebook.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro