Prima imagine cu cea de-a doua fetita a Gabrielei Cristea.

Mai este foarte putin pana Gabriela Cristea va deveni mama pentru a doua oara. Prezentatoarea tv se afla in ultimul trimestru, asa ca se apropie cu pasi repezi de marele eveniment. Tavi Clonda a publicat astazi, prima imagine cu bebelusa nenascuta, dupa ce sotia lui a facut ecografia.

Tavi Clonda a postat pe Instagramul sau o fotografie emotionanta cu cea mica, de la ecografie. „Sunt foarte emotionat sa impartasesc cu voi prima poza cu noua noastra minune din burtica lui mami???????…Seamana cu Victoria???’ a scris Tavi Clonda, in dreptul postarii.

Pentru ca mai are putin si devine mamica pentru a doua oara, prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea a inceput deja sa se pregateasca pentru momentul in care familia sa se va mari. Recent, vedeta a mers sa aleaga un carucior potrivit pentru bebelusul pe care urmeaza sa-l aduca pe lume. „Mai e putin si bebelusa cea noua o sa ne intregeasca familia. Am probat pentru ea carucioare utile, dar si elegante’, le-a impartasit Gabriela Cristea prietenilor sai virtuali.

loading...

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro