PRIMA SI ULTIMA DATA cand fosta sotie a lui Razvan Simion vorbeste despre divortul de prezentatorul TV!

Diana Simion a spus lucrurilor pe nume dupa ce Razvan Simion a tinut sa vorbeasca despre despartirea din urma cu aproape cinci ani

In urma cu aproape cinci ani, showbiz-ul mioritic era zguduit de stirea conform careia Razvan Simion si Diana au decis sa divorteze dupa 15 ani de mariaj! In mod oarecum atipic pentru el, la scurt timp dupa despartirea dureroasa, prezentatorul nu s-a sfiit sa se si afiseze impreuna cu Lidia Buble.

Daca la vremea respectiva, nici macar unul dintre protagonisti nu a dorit sa comenteze in detaliu ruptura, ei bine, acum doua zile, in mod surprinzator, Razvan a rupt tacerea si a spus ce considera el in privinta mariajului esuat cu Diana, femeia care i-a daruit si doi copii minunati!

Invitat in platoul unei emisiuni nocturne, Razvan Simion a facut o serie de marturisiri despre fosta sa sotie, a subliniat ca, pe undeva, poate intelege motivul pentru care ea a fost atat de suparata la divort, insa, lucrurile, din punctul lui de vedere, au fost clare, si nu ii pare rau ca s-a ajuns la separare.

loading...
„Daca as regreta as fi inca acolo… lucrurile s-au consumat! Sunt relatii care ard repede, sunt relatii care ard repede, dar care stau pe fagasul asta un timp! S-au terminat lemnele din soba! Te-au afectat declaratiile fostei sotii de-a lungul timpului? Nici nu le mai citeam, oricum era foarte greu sa discern ce s-a zis, ce s-a umflat, nu m-am ambalat! Am inteles si supararea ei, n-am raspuns..cred ca n-am raspuns niciodata!”, a precizat ”matinalul”.

Pe de alta parte, reporterii au obtinut primii reactia Dianei care a spus, in stilul ei, diplomat, cum vede cuvintele fostului sot intr-un moment in care nimeni nu se astepta la o astfel de marturisire.

”Am admirat mereu la Razvan, in toti cei 15 ani traiti impreuna, discretia si atentia cu care a avut grija de intimitatea noastra, de viata noastra privata, si trebuie sa recunosc ca ma intristeaza sa vad cum, din nevoia de a-si anula regretele si sentimentele de vinovatie (pe care le-am simtit amandoi intr-o mai mica sau mai mare masura), alege acum sa nege si sa modifice amintirile noastre minunate si momentele fericite, nu putine, de care am avut parte. Am trait impreuna o buna bucata din vietile noastre, am crescut impreuna, am crezut impreuna in tot ceea ce a insemnat „noi”, am fost cei mai buni prieteni, ne-am sprijinit si sustinut in cea mai frumoasa perioada a vietii, dar si cea mai grea, anii tineretii, cand nu ai nimic in afara de entuziasm si doua inimi intregi, si construiesti totul de la zero…”, a declarat Diana Simion

Mai mult, daca Razvan Simion a vorbit despre divort dupa cinci ani, Diana a vrut sa puna si ea punctul pe ”i”!”El face parte din mine, din trecutul meu, la fel cum si eu fac parte din el, din trecutul lui, am trait o poveste de iubire de care nu multi au parte, si imi doresc din suflet ca macar amintirile noastre sa ramana vii si nepatate de mizeriile care au facut tandari povestea noastra. Au trecut aproape cinci ani de cand usile acestei povesti au fost inchise, si tot ce imi doresc acum e sa nu le mai forteze nimeni. (Aceasta a fost prima (si ultima) data cand am vorbit despre noi, restul au fost… cancan-uri). Cat despre adevar, el va ramane mereu cel stiut si trait de noi, si niciodata nu va putea fi cu adevarat inlocuit de ranjestul stramb al mastii care poarta semnatura „adevarului” in fata reflectoarelor”, a conchis frumoasa femeie.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro