Tranda feat. Delia Rus – Club Nostalgia (single nou si videoclip)

Tranda a lansat un nou single ce face parte dintr-un album select la care artistul lucreaza de ceva vreme. Cum povestile de dragoste sunt de multe ori cele mai bune surse de inspiratie, nici noul single nu face exceptie, mai ales daca ne intrebam cat dureaza pentru o inima sa uite suferintele de care a avut parte in trecut?

Simplitatea si sinceritatea se regasesc in noul material, unde frumoasa Delia Rus contureaza povestea cu o voce extrem de atragatoare. Cat despre Tranda, lucrurile sunt total serioase pentru ca sunt multi tineri care se regasesc in versurile, povestea si vocea artistului: „Asta-i pentru tine, sper s-ajute/ Dar se pare ca in urma mea raman doar inimi rupte/ Intr-o lista lunga si a mea e-n frunte/ Platesc pretul din relatiile trecute”.

Ca si in cazul celorlalte piese, si noul single este compus de catre Costin Trandafir (Tranda), alaturi de talentatii Foreign Boys. Tot Tranda este cel care s-a implicat in realizarea videoclipului la care a colaborat de aceasta data cu bunul sau prieten, SAN.
loading...
„NORD” este al patrulea album de studio semnat Tranda, material care va aparea in cateva luni si care va fi lansat alaturi de MediaPro Music.

Peste 16 ani de muzica, artistul sinonim cu termenul „Constangeles”, ce a dat si titlurile a doua albume, a lansat de-a lungul timpului piese ca „In Drum Spre Bani”, „La lume din nou”, „Daca cerul”, „Pe zona”, „Bulevard”, „Febra” si a colaborat cu artisti ca Grasu XXL, Smiley, Criss Blaziny, Zhao, Nane, Cabron, Deliric, Sore, Spike etc.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro