Valentina Pelinel, insarcinata cu gemene, a imbracat o rochie foarte mulata. Mesajul emotionant transmis de ziua lui Cristi Borcea

Este bucurie mare in familia Valentinei Pelinel, astazi 17 ianuarie, este ziua de nastere a lui Cristi Borcea. Vedeta i-a transmis un mesaj absolut emotionant, care cu siguranta il va impresiona pe afacerist. Valentina Pelinel, insarcinata cu gemene, a imbracat o rochie extrem de mulata.

In familia lui Cristi Borcea sunt numai motive de fericire in ultima perioada. Fostul actionar de la Dinamo s-a casatorit cu femeia cu care spune ca va ramane toata viata, urmeaza sa fie tata de gemene, iar Valentina Pelinel il iubeste neconditionat. Cu ocazia zilei de nastere a sotului ei, Valentina Pelinel a transmis public un mesaj pentru Cristi Borcea, in care ii declara toata dragostea ei.

Unul langa altul, fata in fata, mereu impreuna, chiar si in momentele cand totul parea pierdut. Uneori, viata bate filmul si iubirea invinge. Iubitul meu, sotul meu, tatal copiilor mei, partenerul si prietenul meu, toti in acelasi om, pe care l-am ales si pe care inainte de a- l iubi, il respect si admir. La multi ani, iubirea mea!’, este mesajul pe care Valentina Pelinel i l-a transmis sotului ei.
loading...
Tabloul de familie este complet. Micutul Milan este fericit ca tatal lui este acasa si deja a inceput sa-i copieze gesturile si atitudinea acestuia, asa cum se poate observa in fotografia de mai jos. Pentru sedinta foto, Valentina Pelinel a imbracat o rochie lunga foarte mulata, care i-a pus burtica de graviduta in evidenta, dar si formele sale. Viitoarea mamica este insarcinata in cel de-al doilea trimestru si pare ca nu a luat mult in greutate.

Valentina Pelinel a dezvaluit pentru prima oara numele gemenelor sale si ale lui Cristi Borcea. Fostul model a facut o alegere neasteptata, dar nu in privinta numelui, ci a faptului ca ambele micute se vor numi la fel: „Mi-am dorit tare, chiar si dupa Milan, sa mai am copii. Imi doream foarte tare inca un copil, nu neaparat doi. (…) M-au cuprins toate emotiile si asa o adrenalina… Cristi s-a bucurat tare! (…) Maria o sa fie un nume. Vor avea, evident, si un nume de sfant. Vor fi amandoua Maria’, a declarat Valentina pentru Star Matinal.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro