Vanotek feat. Mikayla – Cherry Lips (single nou)

Sound fresh, accente muzicale inconfundabile, un clip curajos si foarte actual din punct de vedere stilistic. Acestea sunt ingredientele care marcheaza cea mai recenta lansare semnata de Vanotek, „Cherry Lips” feat. Mikayla. Cu elemente muzicale in care se simte inca de la primele acorduri amprenta unica a lui Vanotek, „Cherry Lips” este o piesa irezistibila, cu un clip despre o poveste curajoasa a asumarii propriei persoane.

Muzica piesei „Cherry Lips” este semnata de Vanotek (Ion Chirinciuc), Lori Ciobotaru si Mikayla, acestea doua din urma fiind si autoarele versurilor.
Cu o muzica inconfundabila si un sound original, producatorul si DJ-ul Vanotek s-a facut remarcat si in afara Romaniei, iar piese precum „Tell Me Who” sau „Back to Me” sunt fredonate de multi fani din toata Europa.

Dupa ce a lansat in Romania primul sau album, „No Sleep”, artistul Global Records a cucerit topurile din Rusia, acolo unde a sustinut deja si multe concerte. Asa se face ca piesa „Tell Me Who” feat. Eneli este in topurile din Romania, Rusia, Polonia si are in acest moment aproape 13 milioane de vizualizari pe YouTube. Single-ul „Back To Me” feat. Eneli a ajuns in top 5 Shazam Rusia si are peste 17 milioane de vizualizari pe YouTube. „Back To Me” este a doua piesa a DJ-ului, dupa „Tell Me Who”, licentiata la UltraMusic, casa de discuri din Statele Unite ale Americii, care are ca focus muzica dance electronica si reprezinta artisti precum: Tiesto, Armin van Buuren, Fedde le Grand, deadma5, Benny Benassi, David Guetta, Avicii, Hardwell, Calvin Harris, Era Istrefi, Kygo, Morcheeba, Marcus Schulz, Above & Beyond.
loading...
Dupa succesul pieselor „Tell Me Who” si „Back To Me”, Vanotek a lansat single-ul „Love is Gone”, piesa compusa de Bryn Christopher si produsa de Vanotek in cadrul unei sesiuni de compozitie care a avut loc la Londra. Acesta din urma marcheaza o noua prezenta a lui Vanotek pe radiourile si in topurile digitale din Rusia si Romania.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro