Adelina Pestritu arata impecabil, la 7 luni dupa ce a nascut-o pe micuta Zeny!

Frumoasa Adelina Pestritu arata formidabil, la sapte luni dupa ce a adus-o pe lume pe micuta Zenaida.

E frumoasa, are tot ce isi doreste pe aceasta lume si face parte dintr-o familie minunata! Adelina Pestritu arata formidabil, la sapte luni dupa ce a adus-o pe lume pe micuta Zeny! Nu doar ca se pregateste sa fie mireasa lui Virgil Steblea, dar Adelina are cu ce se mandri: are o cariera, are un trup perfect si are o familie frumoasa si unita!

In ultimele fotografii postate pe retelele de socializare se poate observa trupul frumos pe care Adelina il are! Rochia de seara, de culoare rosie, ii cade perfect pe trup, si sa nu mai spunem si de cat de eleganta este! Adelina a marturisit ca inca tine „somodieta” pentru a fi in forma.

Adelina Pestritu: ”Somodieta este dieta pe care am inventat-o fix de nevoie, dupa o perioada de 9 luni in care am acumulat 14 kilograme. Sunt o fire ambitioasa si imi doresc sa se intample totul batand din palme.

loading...
Ma tot gandeam ce dieta sa tin. Am tot cautat pe internet, dar nimic nu m-a satisfacut. Si am zis asa: daca vreau sa slabesc, trebuie sa aleg din tot meniul meu, un aliment pe care il pot consuma zilnic, pana slabesc. De ce zilnic? Pentru ca stiu de foarte mult timp ca organismul nu mai raspunde atunci cand ii dai acelasi meniu. Nu-si mai face rezerve pe coapsele noastre. Astfel, pentru ca-mi place foarte mult somonul, m-am hotarat sa incep un regim impotriva kilogramelor, bazat in mare parte pe somon.

Si am inceput sa combin somonul cu orice leguma verde si, in special salata verde preparata cu lamaie si ulei de masline. Satios si sanatos. Desigur, este inuman sa mananci numai somon de dimineata pana seara timp de 3 luni.

Asa ca mi-am format meniul urmator:

Dimineata:

-somon fume cu paine prajita si unt sarat, 2 felii.

-avocado.

-o banana sau un mar verde.

-un suc de mere sau sfecla rosie.

-merge si o cafea cu lapte cu zahar brun (eu folosesc zaharina, dar nu pot s-o recomand mai departe ca stiu ca nu este foarte sanatoasa).

loading...
Pranz:

-supa de legume. Simpla. Storci o jumatate de lamaie in bol. Poti incerca si supa de taitei sau galuste care este minunata. Tot cu lamaie.

Gustari:

-migdale/caju/pomelo/mere verzi

Cina:

-somon la abur/gratar/cuptor cu salata verde si broccoli.
Tot ce este verde, legume sau fructe, consuma linistita.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro