Adelina Pestritu s-a umplut de nervi cand incerca sa o adoarma pe Zeny!

Adelina Pestritu impartaseste cu fanii de pe retelele de socializare cele mai frumoase, haioase sau enervante experiente din viata ei. Ei bine, ieri, frumoasa bruneta a marturisit ca a avut parte de un moment care a scos-o din minti.

Atat mamicile cat si femeile care nu au trait inca experienta maternitatii au invatat, pe cont propriu sau de la prietene ca de multe ori adormitul copilului este o provocare comparativa cu Exatlonul. Iar Ade tocmai reusise sa infaptuiasca o minune, cand totul s-a naruit…

„Obisnuim sa o adormim pe Zeny cu muzica de pe youtube, pentru bebelusi. Si fix in momentul in care adoarme pe ritmul melodiilor alora lente, care parca ma trimit si pe mine la somn, ZBANG „cumpara acum! Cel mai bun pret de pe piata”. Draci impielitati! Mi-a fost violat timpanul, implicit si cel al copilului! Wtf? Dupa 20 de minute de leganat pe picioare, cand pare ca am reusit imposibilul, imi spulbera sperantele o reclama tampita.
loading...
Nu stiu cum sunt astea gandite, dar sigur cei care s-au ocupat de formula asta de marketing erau plictisiti de viata”, a scris Adelina pe insta story.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro