Alina Eremia – De Sticla (single nou si videoclip)

„De sticla”, cea mai recenta piesa pe care Alina Eremia o lanseaza astazi, spune povestea unei iubiri intense in care vulnerabilitatea este o arma cu doua taisuri. Artista declara ca a muncit foarte mult pentru acest single, pe care il anunta a fi primul dintr-o serie pregatita pentru acest an.

Videoclipul intregeste povestea cu imagini foarte frumoase, incepand cu cele filmate in Palatul Cesianu – Racovita din Bucuresti si continuand cu alte doua locatii in stil modern, realizand un contrast puternic intre atmosfera de secol al XIX-lea si timpurile prezente. De asemenea, la filmarea videoclipului s-au realizat si efecte speciale pentru secventele cu sticla sparta.

„In ultimul timp am reusit sa petrec foarte mult timp in studio asa cum mi-am propus, am scris multe piese si ma bucur ca, in sfarsit, puteti asculta primul single dintr-un calup de piese ce vor fi lansate anul acesta. este o melodie la care am lucrat cu Denis (The Motans), cu Marco si Seba si este ca un closure, in urma unei relatii care te-a consumat, in care unul a iubit mai intens ca celalalt, a fost mai vulnerabil (inima de sticla), iar celalalt a subapreciat-o, nu a stiut sa o protejeze. Videoclipul regizat de NGM Creative amplifica mesajul si surprinde metafora din spatele versurilor. Sa nu va fie frica sa aveti o inima de sticla, pentru ca iubirea sincera repara orice! Enjoy!”, dezvaluie Alina cateva idei transpuse in emotia piesei si a conceperii scenariului pentru videoclip.
loading...
Alina Eremia a devenit cunoscuta publicului prin intermediul serialului „Pariu cu viata”, iar aventura ei in lumea muzicii a inceput impreuna cu Lala Band. In 2012, a lansat primul single din cariera solo, „With or Without You”, urmat de piesa „Tu esti vara mea”, care s-a auzit la radiourile din toata tara. De asemenea, piesele „Cum se face”, „Cand luminile se sting” si „Dulce amar” au ramas de referinta. In anul 2017, Alina Eremia a atins fruntea clasamentelor muzicale cu hit-ul „Poarta-ma”. Cantareata, compozitoare si actrita, Alina Eremia este combinatia perfecta de artist. Mereu in fruntea clasamentelor si cu o dorinta de a se reinventa iesita din comun, artista a reusit sa aiba in jurul ei o comunitate de fani care o sustin si o iubesc neincetat.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro