Andreea Antonescu a mers in vizita la Andreea Balan, la spital

Andreea Antonescu a vrut neaparat sa-i faca o vizita in spital fostei sale colege de trupa, Andreea Balan.

Andreea Balan a facut stop cardio-respirator in sala de nasteri, dupa ce a adus-o pe lume pe cea de-a doua fiica a ei si a lui George Burcea, Clara Maria. Ceea ce s-a intamplat cu aritsta a tinut primele pagii ale presie de cand a iesit la iveala informatia, iar fanii si multi dintre cunoscutii vedetei si-au facut griji pentru ea.

Una dintre persoanele care s-au ingrijorat cand au auzit ca Andreea Balan a facut stop cardio-respirator este chiar Andreea Antonescu, fosta ei colega de trupa. Desi intre cele doua au existat si conflicte de-a lungul anilor, ele au ingropat securea razboiului odata cu trecerea timpului.

Cantareata a mers in vizita la spitalul in care este internata Andreea Balan, dar nu a reusit sa o vada, ea fiind in continuare la Terapie Intensiva, In schimb, a vazut-o pe micuta Clara Maria, iar fostei colege de la Andre i-a transmis un mesaj prin intermediul lui George.

loading...
„Nu am vazut-o pe Andreea, Andreea este in continuare la Terapie Intensiva si dormea, n-as fi vrut sa o trezesc si sa o deranjez. Este absolut normal ca trebuie sa se recupereze si asta e lucrul cel mai bun. Am vazut bebelusa si este foarte frumoasa, este o fetita de nota 10 si are foarte mult par. Este superba. Andreea trebuie sa fie constienta ca mai avem nevoie mult timp de ea atat noi, cat si cei care o iubesc, dar si familia. Asta este important.
Ea este bine din cate mi s-a zis, m-am intalnit acum pe final si cu George si toata lumea asteapta sa se recupereze. Asteptam toti. Mie mi s-a parut intr-o stare foarte buna. Foarte increzator, e aici prezent alaturi de fetele lui non-stop, lucru pe care trebuia sa-l si faca. Totul e foarte bine. Termenii medicali ma depasesc. Probabil ca si pe el anumite explicatii. Pe mine m-a interesat sa stiu ca fetele sunt bine, ca Andreea este bine, inainte de toate. I-am spus lui George sa ii transmita multa sanatate din partea mea si nu numai din partea mea, ci si din partea familiei mele. Restul sunt detalii. Andreea este bine, este spre foarte bine”, a declarat Adreea Antonescu in cadrul unei emisiuni de televiziune.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro