ANDREEA BALAN, DEZVALUIRI CUTREMURATOARE LA ACCES DIRECT

Andreea Balan a intrat in direct prin telefon la „Acces Direct”, chiar de pe patul de spital! Ea a dezvaluit cum se simte acum, dar si prin ce a trecut. Vedeta a suferit un stop cardio respirator, luni seara, imediat dupa ce a nascut prin cezariana. Echipa exceptionala de medici de la Sanador, cel mai performant spital privat din Romania, a facut minuni si, doar intr-un minut, a restabilit-o pe cantareata.

„Abia de astazi sunt bine si mi-am strans fetita in brate. Am trecut prin focuri periculoase. Aceasta embolie pur si simplu iti provoaca soc, stop cardiac, lichidul amniotic intra in sange, nu se stie de ce. La mine s-a intamplat dupa ce au scos copilul sanatos. Imediat doctorii au luat decizia cea mai potrivita. Au facut echipa si m-au salvat. Poate nu mai eram daca nu eram aici. Mi-au zis ca mi-au pus-o la obraz, am pupat-o.

George era afara. Se uita pe geam, a vazut tot. Eu am fost inconstienta vreo 20 de ore. Abia astazi tin minte cu adevarat ce s-a intamplat. O tin in brate, nu ma dezlipesc de ea. E foarte mititica. Am si uitat ca si Ella Maya era mititica. Are par mult, brunet asa. Eu astazi am ajuns in salon. Doctorul Herghelegiu a venit de acasa in cinci minute si mi-a povestit ca eram la un pas sa mor. Am ramas asa… nu mi-am dat seama ca a fost atat de grav. Sunt fericita ca a trecut moartea pe langa mine. Am doi copii sanatosi. Important era ca fetita sa fie sanatoasa. Se poate intampla oricui, e un caz foarte rar. Abia acum vorbesc si cu George, lucida fiind. El a venit ieri, alataieri, mi-au spus ca a vorbit cu mine, dar nu imi aduc aminte. Au stat cu lacrimi in ochi si cu frica”, a spus Andreea Balan.
loading...
Andreea Balan a dezvaluit ca a suferit o embolie amniotica la scurt timp dupa ce fetita ei a venit pe lume, potrivit spynews.ro. Altfel spus: lichidul amniotic din uter a ajuns in sangele ei, iar acest lucru a provocat stopul cardio-respirator. Cantareata simte ca s-a nascut pentru a doua oara in ziua in care a devenit mamica din nou, pentru ca situatia sa medicala este una foarte rara. Dupa cum au declarat ieri medicii… un astfel de caz apare la 1 din 80.000 de paciente, si, din nefericire, uneori poate provoca moartea. In plus, au mai spus specialistii de la Sanador, clinica privata in care este internata artista, aceasta problema medicala apare de regula la nasteri naturale si foarte putin la cezariana.
In timpul declaratiilor, proaspata mamica a avut doar cuvinte de lauda la adresa medicilor de la Sanador si a subliniat ca nefericitul incident a fost o reactie a organismului ei. Jurata emisiunii “Te cunosc de undeva!” si George Burcea mai au o fetita impreuna: Ella Maya are aproape doi ani si jumatate.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro