Andreea Balan: „Ma simt vinovata! E greu cu durerea fizica, dar…”

Andreea Balan a scapat pentru moment de durerile fizice, insa un lucru nu ii da deloc pace. Ce se intampla in aceste momente cu vedeta.

Andreea Balan se afla in continuarea internata in spital, dupa ce a suferit o a treia interventie chirurgicala pentru a indeparta niste hematoame aparute dupa ce a nascut pe 4 martie. Artista trece prin momente cumplite atat fizice, cat si emotionale.

Andreea a avut nevoie inclusiv de morfina pentru a trece prin durerile pe care le-a resimtit imediat dupa operatie. Insa, mai presus de suferinta fizica, Andreea nu mai poate de dorul fetelor sale.

Vedetei ii este extrem de dor de fetitele sale, pe care nu a apucat sa le vada extrem de putin in ultimele saptamani din cauza problemelor sale de sanatate.

loading...
„E greu cu durerea fizica, dar cel mai greu de suportat este dorul de familia mea, de fetele mele si mai ales de micuta Clara care a implinit 3 saptamani de viata si pe care am vazut-o in aceasta perioada doar in poze si filmulete. Abia astept sa ajung acasa sa le pup si sa le iubesc”, a scris Andreea in dreptul unei fotografii in care George Burcea le tine pe Maya si pe Clara in brate.

De alfel, in ultimul sau vlog, Andreea le-a dezvaluit fanilor sai ca se simte extrem de vinovata pentru ca nu este alaturi de fetita sa, acum cand are cea mai mare nevoie de ea, fiind atat de mica. Aceasta le-a mai spus fanilor ca spera sa fie ultimul video pe care il mai filmeaza pe patul de spital, pentru ca isi doreste extrem de tare sa fie alaturi de familia sa si sa se bucure de copiii sai.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro