Andreea Mantea se marita la finalul anului?

Andreea Mantea se marita la finalul anului? Vezi cine spune ca bat clopotele de nunta!

In gala de sambata trecuta, la Puterea Dragostei, in cadrul unei discutii in care Simina era acuzata ca vorbeste si doua ore la telefon cu Alex, desi sustine ca acesta nu este iubitul ei, Andreea Mantea a facut o destainuire.

”Eu doua ore vorbesc la telefon doar cu iubitul meu. Cu alt barbat, nu!”, le-a spus Andreea Mantea concurentilor.

Dezvaluirea vine la cateva zile dupa ce a aparut informatia ca Andreea Mantea ar avea un iubit si ca ar fi indragostita din nou. Vedeta Kanal D a confirmat ca este de ceva timp intr-o relatie, dar a evitat sa dezvaluie identitatea celui care o face fericita. Nu a facut publica nici macar o imagine in care apare alaturi de partenerul ei, dar isi incanta fanii cu fotografii cu David, fiul ei si al lui Cristian Mitrea.

loading...
Andreea a spus ca nu isi mai doreste sa-si expuna relatia de iubire, asa cum a facut in relatiile anterioare. Ea a recunoscut insa ca este foarte fericita si implinita.

„Am intrat in viata publica de la o varsta frageda si fara prea multa experienta in a manageria totul. Consider ca am facut multe greseli, dar am invatat din ele, asa ca nu regret absolut nimic din trecut. Au fost niste invataturi pentru mine, iar acum am grija sa nu mai gresesc! Este exclus sa mai repet aceleasi greseli. Una dintre cele pe care le-am facut in trecut a fost sa-mi expun public relatia de iubire! Nu vreau sa mai vorbesc despre ele, ma limitez doar a spune ca da, imi bate inima din iubire pentru cineva! Vreau sa tin pentru mine, este mai bine asa. Sunt extrem de fericita, de implinita si imi este foarte bine!”, a spus Andreea Mantea, conform Kanal D.

Ei bine, chiar daca Andreea nu vrea sa ne spuna nicio vorbulita despre povestea ei de dragoste, astrele o fac in locul ei. Potrivit astrologilor, nativele zodiei Fecioara care au relatii stabile au toate sansele sa se casatoreasca la finalul anului.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro