Bianca Dragusanu nu mai este o femeie singura

Bianca Dragusanu nu mai este o femeie singura., Frumoasa blondina si-a facut publica relatia pe retelele de socializare. Cine este barbatul pe c are il iubeste!

Bianca Dragusanu si Alex Bodi au tinut primele pagini ale presei cu relatia lor plina de nabadai. Cei doi si-au inceput relatia in mod oficial in septemrbie 2018 si multsi dintre fanii blondinei o vedeau ajungand la altar alaturi de noul iubit. Desi pareau ca se potrivesc de minune, in decembrie ei s-au despartit, iar noaptea de Revelion l-a gasit pe Bodi in bratele fostei sotii, femeia care i-a daruit o fiica.

Despartirea dintre Alex si Bianca nu a durat mult, iar diva blonda l-a primit inapoi in bratele ei pe milionarul care o facea fericita, chiar daca acesta tocmai ii daruise un inel de logodna fostei. Nici a doua incercare de relatie nu a durat prea mult, pentru ca la inceputul lunii martie, ei si-au spus adio din nou.
loading...
Nici de data aceasta despartirea nu a fost una definitiva. Se pare ca Bianca si Bodi nu pot sta departe unul de celalalt. Cei doi sunt plecati impreuna in afara tarii si au decis sa mai acorde o sansa relatiei lor, desi a trecut doar o saptamana de cand declarau amandoi ca nu mai exista sansa de impacare. Anuntul ca formeaza din nou un cuplu cu afaceristul din Medias a fost facut chiar de Bianca Dragusanu care, dupa ce a publicat mai multe imagini de la ferestra camerei de hotel pe care o imparte cu Bodi, a spus adevarul fanilor curiosi.
„Te ador! Ma bucur mult ca esti iar cu Alex! Va potriviti”, i-a scris un fan inrait frumoasei blondine. „Totul in voia lui Dumnezeu”, a raspuns ea, publicand o fotografie in care il tine de mana pe musculos. Un alt admirator i-a scris blondinei ca abia asteapta sa vada fotografii cu ea si iubitul, dar Bianca a dat un raspuns neasteptat. „Cred ca le vom pastra pentru noi”, scris ea, luandu-i prin surprindere pe toti cei care stiu cat de activa este ea pe retelele de socializare.
Mai putin rezervat, Alex Bodi a publicat o fotografie in care Bianca apare la bratul lui, zambind fericita.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro