BIANCA DRAGUSANU SI ALEX BODI S-AU DESPARTIT!

Bianca Dragusanu si Alex Bodi s-au despartit! Blondina si-a sarbatorit miercuri, 6 martie, ziua de nastere, la un restaurant de fite din Capitala, iar barbatul nu a fost prezent. Se pare ca blondina i-a dat papucii afaceristului, in urma cu doua saptamani, iar motivul principal ar fi fost gelozia.

Bianca este din nou o femeie singura, dupa ce i-at fi spus, din nou, adio lui Alex Bodi. ”Alex nu a fost invitat la aniversarea Biancai! Se pare ca ei s-ar fi despartit in urma cu doua saptamani, iar decizia pentru ruptura ar fi luat-o chiar vedeta! Hotararea ei pare a fi una clara, in conditiile in care el nu a fost chemat la petrecere”, au povestit prietenii Biancai pentru Wowbiz.ro, care, mai sustin si faptul ca, unul dintre motivele pentru care s-a ajuns aici ar fi legat de geloziile repetate si nejustificate ale barbatului. ”Bianca este fericita, si doar asta conteaza”, au conchis prietenii divei.

Bianca Dragusanu s-a nascut pe 6 martie 1982 in Hunedoara. Ea si Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civila a Sectroului 3 din Bucuresti. Nunta au facut-o pe 29 septembrie 2013, iar nasi au fost Nicoleta Luciu si sotul ei Zsolt Csergo. La cateva luni dupa ce au devenit sot si sotie, in 2014, ei au divortat.
loading...
Ulterior, Bianca Dragusanu si Victor Slav si-au reluat relatia in secret, dupa care blonda a facut totul public. Vedeta i-a daruit o fiica prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Dragusanu are si un atelier de croitorie, de unde ies adevarate capodopere vestimentare. La sfarsitul lunii iulie 2018, vedeta si-a incheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel ca nu mai prezenta emisiunea “Te vreau langa mine”. Ea a fost inlocuita de Andreea Mantea.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro