Cleopatra Stratan – Pupa-ma (single nou si videoclip)

Dupa ce i-a spus „Adio” lui „Ghita” la inceput de an, Cleopatra Stratan lanseaza single-ul „Pupa-ma” cu un videoclip fun, de vara, filmat pe plajele din Grao si Benicassim.

„Aceasta piesa mi-a placut de la prima auditie si am inceput sa lucram la ea. Mesajul este foarte clar si scurt: Pupa-ma! Este vorba despre baietii timizi, care nu stiu cum sa cucereasca o fata si apeleaza la lucrurile scumpe care ar putea-o impresiona si despre fetele care au nevoie de sentimente reale pentru a fi cucerite”, declara Cleopatra Stratan despre piesa compusa si produsa de Marius Dia, Alex Parker, MADS (Madalin Rosioru), Alin Ilies si Marius Moga, in studiourile DeMoga Music.

Videoclipul este regizat de Iura Luncasu, iar filmarile s-au desfasurat in estul Spaniei, in regiunea Castellon de la Plana. „M-am distrat super mult la filmari, avand in vedere ca si scenariul e amuzant, iar datorita filmarilor am vizitat locuri uimitoare! Pana si vremea de afara a tinut cu noi. Baiatul care a filmat cu mine, in rolul prietenului meu, este Ionut Popescu si ne-am imprietenit foarte bine, tinem si acum legatura. S-a descurcat de minune cu rolul pe care l-a avut si ma bucur ca totul a iesit bine”, adauga artista.

In iunie 2018, Cleopatra Stratan cucereste publicul cu piesa „Te las cu inima”, care aduna peste 43,5 milioane de vizualizari pe YouTube. La finalul aceluiasi an, Cleopatra colaboreaza cu Edward Sanda si lanseaza „Cozonac”, o piesa perfecta pentru sarbatorile de iarna. Anul 2019 a inceput pentru artista cu lansarea piesei „Adio”, povestea sfarsitului primei iubiri, redata intr-o maniera cinematografica in videoclipul regizat de Roman Burlaca.

loading...
Cleopatra Stratan, artista cunoscuta la nivel mondial, a avut succes inca de la varsta de 3 ani. Hit-ul ei, „Ghita”, s-a auzit inclusiv in tari ca Japonia, Spania si Mexic. Din anul 2008, Cleopatra are propria ei papusa, iar din anul 2009 este inclusa de site-ul oddee.com in topul copiilor minune, unde ocupa locul 4. Artista nascuta in Republica Moldova are in palmares sase recorduri mondiale: cel mai tanar artist care a lansat un album de succes, cel mai tanar interpret care a sustinut un concert live de doua ore in fata unui public numeros, cel mai bine platit artist care a primit 10.000 de euro pentru o singura piesa, cel mai tanar interpret care a primit trei premii MTV, cel mai tanar interpret care a avut un hit no.1 la nivel national si cel mai tanar cantaret de succes.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro