Clipa dintre viata si moarte. Marturisirile lui George Burcea despre Andreea Balan

George Burcea a povestit intocmai cum a decurs fiecare moment din sala de nasteri, atunci cand sotia sa, Andreea Balan, a facut stop cardio-respirator imediat ce a adus-o pe lume, prin cezariana, pe cea de-a doua fetita a sa, Clara Maria.

George Burcea a gasit puterea interioara pentru a vorbi despre momentele de cosmar prin care a trecut. Actorul a povestit, vizibil emotionat, ce a simtit atunci cand, pentru cateva secunde, inima sotiei sale a incetat sa mai bata si cum cadrele medicale incercau sa-i distraga atentia de la procesul de resuscitare a Andreei cu ajutorul micutei nou-nascute: „Nu m-am aflat niciodata intr-o astfel de situatie si a fost un moment in care trebuia sa sarbatorim: venea un copil, un al doilea copil si am vazut doua lucruri total diferite. Am vazut venirea pe lume a Clarei, care era foarte frumoasa, iar in partea dreapta, daca mutai cadrul, erai tu, pe masa de operatii si fetele care te resuscitau. Nu stiai daca sa te bucuri, sa plangi, sa razi.

Dupa aceea a fost o perioada destul de grea, pentru ca au fost vreo trei-patru ore in care doctorii efectiv fugeau de mine, asistentii fugeau de mine, pentru ca nu puteau sa-mi spuna nimic, pentru ca tu inca nu erai stabila. Si atunci ei nu doreau sa se pronunte. Eu am vazut ca era ceva grav, pentru ca te resuscitau. In momentul in care ei mi-au predat-o pe Clara, ti-am zis: a fost efectiv film! A fost film, pentru ca odata mi-a adus bucuria in brate, o tineam pe Clara, totodata nu eram foarte atent la Clara, pentru ca ma uitam in partea dreapta, la tine, ca te resusciteaza. Fetele si-au jucat-o: Stiti, ca domnul Burcea, felicitari! Ca car, ca mar, ca sa va traiasca fetita, zic: Da, da, da, fetita, dar sotia ce face? Ca o resuscitati acolo. Nu, nu, uitati, ce bine e (n.r.: fiica lor), ce neagra e, are par mult, zic: Da, da, are, dar sotia? (…).
loading...
Intr-adevar, inteleg cadrele medicale, ca de foarte multe ori oamenii se panicheaza (…). Eu am plecat foarte linistit, am avut incredere in medici. Am stat pe hol, pana la 4 dimineata, incercand sa dau de cadrele medicale. Mi-au explicat tot ce s-a intamplat. Pericolul mare trecuse si m-am bucurat, m-am relaxat putin. 2 zile am vorbit cu ea… (….)Nu mi-am imaginat vreodata ca o sa vad pe cineva atat de drag cu un tub in gura. (…). A fost dificil, pentru ca pe Clara am tinut-o in brate abia a doua zi. A doua zi aveai o masca de oxigen, erai speriata, erai panicata (…)„, – a dezvaluit George Burcea intr-un nou episod de vlog, facut public pe canalul de YouTube al Andreei Balan.
Andreea Balan si-a stapanit cu greu lacrimile si emotiile, mai ales in momentul in care a povestit cum sotul sau, George Burcea, i-a sarutat piciorul: „Ella seamana cu mine, Clara seamana cu tine. V-am zis vreodata public cat de minunat este sotul meu? Sotul meu este minunat. Imi vine sa plang pentru ca de-abia acasa am aflat cat de greu i-a fost lui. Acasa, cand am scapat de toate medicamentele mi-am dat seama ca ceea ce spune este real si greu. Mi-a zis doamna doctor ca a venit la Terapie Intensiva si mi-a zis ca am un sot extraordinar si ca nu a putut sa ma pupe din cauza firelor pe care le aveam si mi-a pupat piciorusul.” – a dezvaluit Andreea Balan. Cu toate ca pericolul a trecut, Andreea Balan este nevoita sa urmeze in continuare un tratament pentru a evita formarea cheagurilor de sange. Artista trebuie sa poarte in fiecare zi o pereche de ciorapi medicinali care impiedica coagularea sangelui si nu numai: „Acum trebuie sa fac in burta o injectie ca sa nu se coaguleze sangele si George mi le face pentru ca daca mi le fac eu si vad cum imi bag acul in burta ma doare.” – a mai spus Andreea Balan

sursa: unica.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro