Cristina Ciobanasu a fost adoptata de ani buni de Ruxandra Ion, dar iata cum arata mama ei biologica

Cristina Ciobanasu este o actrita talentata si o tanara extrem de norocoasa. Ea nu are doar o mama, ci doua. Frumoasa roscata a fost adoptata de ani buni de Ruxandra Ion, insa ea a pastrat legatura si cu mama ei biologica.


Astfel, cu ocazia zilei de 8 Martie, Cristina, interpreta Anei Caragea din serialul „Fructul oprit“ (Antena 1) , le-a transmis public „La multi ani” celor doua mame ale ei. Ea a postat pe Instagram chiar si o imagine in care apare alaturi de Ruxandra Ion si de mama ei biologica, cu care seamana foarte bine.

„La multi ani celor doua mame din viata mea! Va iubesc si va pretuiesc! La multi ani, femeilor din lumea intreaga!”, a scris Cristina Ciobanasu pe Instagram.Chiar daca s-a mutat de la Botosani la Bucuresti, unde a fost primita cu bratele deschise de Ruxandra Ion si copiii ei, Cristina Ciobanasu a pastrat mereu legatura cu familia ei natural si se pare ca-si viziteaza mama destul de des.
loading...
„Ruxandra chiar e a doua mea mama. M-a crescut ca pe copilul ei. Nu a facut niciodata diferente intre mine si cei doi baieti, Ducu si Cosmin, desi nu eram sange din sangele ei. Stie deja cat de mult o iubesc, o respect si o apreciez pentru tot ceea ce a facut si face in continuare pentru mine”, ne-a declarat intr-un interviu Cristina, care spune ca nu ar putea trai fara cele doua familii minunate din care face parte.
„ Imi place sa am oamenii dragi alaturi de mine”, ne-a mai spus Cristina.

sursa: libertateapentrufemei.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro