CRISTINA SPATAR A EXAGERAT CU OPERATIILE ESTETICE!

Cu bani, un estetician bun si un stilist priceput, orice femeie cu complexe se poate transforma intr-o diva de Hollywood. Daca aruncam un ochi in trecut, observam ca si vedetele noastre au apelat la aceasta reteta: s-au ‘tunat’ de nici ele nu se mai recunosc in oglinda.


De-a lungul anilor, Cristina Spatar si-a facut mai multe operatii estetice. Vedeta este de aproape 20 de ani pe scena, insa acum e cu totul alta persoana.

Cristina Spatar a exagerat cu operatiile estetice! Cum arata inainte de interventiile chirurgicale
Desi se poate lauda cu un trup de invidiat la cei 45 de ani ai sai, aceasta a cam exagerat cu operatiile estetice in ultima perioada.

Conform Viva!, Cristina Spatar a investit in jur de 40.000 de euro pentru cele 10 operatii estetice pe care si le-a facut. In 2006, vedeta s-a operat la nas in Italia, din cauza unei deviatii de sept.

loading...
In urma cu aproape 12 ani, cantareata a avut nevoie si de un lifting facial, pentru inlaturarea ridurilor specifice varstei si si-a ridicat tot la un estetician si sprancenele.

”Adormi si te trezesti cu un nas nou. Nu este dureros deloc, doar daca te atinge cineva. De cate ori imi vedeam filmarile, aveam impresia ca am nasul intr-o parte. Am scapat de o obsesie”, marturisea aceasta la vremea respectiva.

Mai mult de atat, Cristina Spatar a bifat si o liposuctie, si-a ridicat posteriorul si si-a marit de 3 ori sanii. Medicul estetician, Chawi Youssef, declara in presa ca vedeta are mai multe operatii decat declara: „Cristina Spatar si-a corectat ridurile de expresie cu acid hialuronic, are rinoplastie, liposuctie abdominala si implanturi mamare”.

Pe langa interventiile chirurgicale, Cristina Spatar investeste si in tratamente de infrumusetare.

sursa: verdict.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro