Daddy Yankee ia cu asalt toate clasamentele muzicale

La doar sapte saptamani dupa ce a fost lansata, piesa „Con Calma”, a lui Daddy Yankee feat. Snow, scrie istorie si isi revendica titlul de hit international.

„Con Calma” este acum #1 in clasamentele globale Spotify. In Romania, hit-ul lui Daddy Yankee ocupa pozitia a treia in topul saptamanal Spotify, imediat dupa „Sucker” de la Jonas Brothers (#2) si „7 Rings” de la Ariana Grande (#1), pe cand in clasamentul Viral 50, „Con Calma” ocupa pozitia a doua. Pe Apple Music, in clasamentul Top Romania 100, piesa lui Daddy Yankee ocupa locul al treilea.

Printre performantele atinse de „Con Calma”, o piesa cu influente dancehall si reggaeton, se numara si ocuparea primei pozitii in Billboard’s Latin Airplay (pentru trei saptamani la rand) si dominarea clasamentelor Latin Digital Songs.
Hit-ul semnat Daddy Yankee este a devenit si cea mai ascultata piesa de pe platforma Deezer (#3 in in tara noastra) si este pentru a treia saptamana cel mai vizionat clip de pe YouTube. Vezi videoclipul piesei „Con Calma” aici.

In acest moment, „Con Calma” este #1 in clasamentul Billboard Latin Airplay Songs si ocupa prima pozitite in topul pieselor internationale in Monitor Latino.

loading...
Prestatia din cadrul „Late Late Show” i-a adus lui Daddy Yankee multe laude, devenind singurul interpret, vorbitor de limba spaniola, care sustinut un moment in emisiunea lui James Corden.
„Daddy Yankee a reusit sa recreeze atmosfera cluburilor de noapte pe scena The Late Late Show prin interpretarea vibranta a single-ului .” – Rolling Stone Magazine

Originar din Puerto Rico, Daddy Yankee reprezinta unul dintre cele mai sonore si usor recognoscibile nume din industria muzicala. A fost numit unul dintre cei mai influenti hispanici din lume de catre CNN si Time Magazine. Daddy Yankee a vandut peste 17 milioane de albume si detine un numar impresionant de fani pe retelele de socializare – peste 60 de milioane. Este considerat „Regele Reggaeton-ului” si un etalon muzical global, luand in considerare si succesul fulminant inregistrat de „Despacito”, care a fost desemnat cel mai ascultat cantec din toate timpurile.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro