DJ PROJECT feat. AMI – 4 Camere (single nou si videoclip)

DJ Project si AMI lanseaza piesa „4 camere”, o poveste despre iubiri pierdute si lipsa puterii de a te desprinde de vise, in ciuda dezamagirilor. Stilul muzical DJ Project, in combinatie cu vocea senzuala a lui AMI, cu timbrul sau profund si cald, transforma acest single intr-o melodie sensibila si, in acelasi timp, foarte puternica.

„Ma stiu cu baietii de la DJ Project de foarte mult timp, iar in discutiile noastre a venit mereu vorba despre o posibila colaborare. Imi plac piesele ce transmit o emotie, un mesaj, care sa ajunga la sufletul ascultatorului, iar single-urile lor au fost intotdeauna pe placul meu. Colaborarea pentru „4 camere” a venit in momentul potrivit si ma bucur sa fiu eu vocea de pe aceasta piesa, care este absolut una dintre preferatele mele!”.
Trupa DJ Project este cu siguranta un proiect ce a marcat industria muzicala romaneasca de-a lungul anilor.

Dupa mii de ore petrecute in studioul de inregistrari, 21 de piese lansate, dintre care sase s-au aflat pe prima pozitie in topurile cu audienta nationala, opt colaborari cu patru artiste diferite, pe perioade mai mari de timp, care au cuprins si turnee si concerte in opt tari si milioane de kilometri parcursi, calatorind spre spectacole, DJ Project a devenit un simbol al muzicii dance in Romania.

Ei se pot lauda cu piese care s-au bucurat de succes si dincolo de granitele tarii. Piesa „Lumea ta” semnata de Ministry of Sound a fost relansata in engleza, in toata lumea, dupa ce a ocupat locul 1 in topurile radiourilor din Romania pentru 40 de saptamani consecutiv.

loading...
AMI a devenit cunoscuta datorita hit-ului „Trumpet Lights” si a vocii sale cu un timbru special. Dupa aceasta piesa, au urmat si alte proiecte ca „Otra Vez”, „Playa En Costa Rica” sau „Somnu` nu ma ia”. Colaborarile impreuna cu Grasu XXL pentru piesele „Deja Vu” sau „3 lucruri” au fost foarte iubite de fanii artistei.

Indragostita pentru totdeauna de vioara, instrumentul ei preferat, artista spune ca, in urmatoarele proiecte, isi doreste ca aceasta sa fie mai prezenta in partea instrumentala.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro